Barion Pixel
FEROMON

Mik a feromonok?

A feromonok szexuálisan vonzó illatanyagok

feromon

A feromonok szexuálisan vonzó illatanyagok. Például az Androstenol egy, a herében termelődő anyag, mely a kémiai struktúrájában a férfiak nemi hormonjához, a Tesztoszteronhoz hasonlít. Sok éve gyártják, valódi androstan-(hormon) vegyületből.

Az Alpha Androstenol viszont egy finom szantálfához hasonló illat, mely a nőket szexuálisan bátorítja. Az Androsthenone a férfiasság erősítésére szolgál, hogy a “vadászösztönt” támogassák.

A feromonok a lehelet vagy az izzadság útján kerülnek kibocsátásra és az úgynevezett Vomero-Nasal-szerv (VNO) – ezek apró, árkocska formájú bemélyedések az orrsövény mindkét oldalán – által kerülnek felvételre. Onnan a vonzalmat kifejtő anyagok egyenesen az agyba kerülnek.

Különösen a nőknél, akik általában érzékenyebben reagálnak az illatokra, mint a férfiak, a feromonok nagyon sok érzést irányítanak: döntenek vágyakról, szerelemről, szimpátiáról és a szex utáni vágyról.

Feromonok tudományos teszteken

  • Egy butikban nehezen eladható termékeket, melyek először négy hétig feromon-hatóanyag nélkül voltak kirakva, befújták egy feromonos vegyi oldattal. Kontrollként kitettek melléjük ugyanolyan, de a feromonnal nem kezelt termékeket. Az eredmény: a nyolc termék közül az első tizenkét nap során, a szexuális illatanyaggal való kezelés után hetet eladtak, míg a kezeletlenek közül csupán egyet.
  • Egy partihoz egy férfi ikerpárt teljesen azonosan öltöztettek fel. Egyiküket viszont befújták a feromon-hatóanyaggal. Az eredmény: a hölgyvendégek háromszor annyi kapcsolatfelvételt kezdeményeztek a hatóanyaggal befújt férfival, mint a másiknál. Vélemények: Kívánatosnak, szexinek, attraktívnak lennimelyik férfi nem szeretné ezt?! Nőknél sikeresnek és körülrajongottnak lenni

Melyik férfi nem álmodik erről?!

Nem mindenki született Adonisznak vagy van meg a megfelelő érzéke ahhoz, hogy egy férfinak hogyan is kell egy nőt megszólítania és sikeresen elcsábítania. Ha Neked is hiányzik egyik vagy másik tulajdonságod a nők szemében, vagy ha egyszerűen csak a szexuális szerencsédet szeretnéd kipróbálni, vagy ha kiválasztottad vágyát szeretnéd fokozni, akkor az itt található feromon tartalmú parfümökkel megteheted: feromon parfüm

Neked ajánljuk

'Fel a tetejéhez' gomb