Barion Pixel
FEROMON

Bizonyiték; hat-e a Feromon a férfiakra?

A nők az orrunknál fogva vezetik a férfiakat

federico mahora pheromone

Valóban igaz: a nők az orrunknál fogva vezetnek minket. Feltéve, ha mindannyian méretes keblekkel, megfelelő hátsóval és kellemes küllemmel büszkélkedhetnek. De… Kész a varázsszer, amelynek senki sem állhat ellen. Nincs kegyelem nekünk! A nők már tudják a titkot és ezentúl biztos, hogy nem a gyomron át vezető utat választják. Elég az orron át.

A San Francisco-i Egyetem egyik kutatócsoportja, Norma McCoy vezetésével bebizonyította, a feromon molekula különös hatással van a férfiakra és a hozzáadásával készült parfümnek senki sem tud ellenállni.

Már tudják, mi a “szexuális mágnes”.

A feromon-kísérletben 36 nő vett részt. Többek közt portugál, kínai, brazil, amerikai, mexikói , japán, spanyol és izraeli származású hölgyek. A kísérletben való részvétel feltétele volt, hogy mindegyikük heteroszexuális, egyedülálló, egészséges nő legyen, aki nem szed fogamzásgátlót és rendszeres menzesze van.

Norma McCoy a Szex-kutató Akadémia (International Academy of Sex Research) tekintélyes tagja. Húsz éve foglalkozik a női szexualitás kérdésével. 1995-ben McCoy a fogamzásgátló gyógyszerek “káros” hatásait kutatta, hogy kiderítse, milyen összetevők miatt csökkentik egyes szerek a nők szexuális érdeklődését és vágyát. Hosszas kísérletezés és munka után talált olyan fogamzásgátló gyógyszer típusokat, amelyek erősítették a nemi vágyat.

A feromon-kísérlet három hónapig tartott. A 19 és 48 év közötti hölgyek szagtalan és színtelen folyadékkal teli – amelyet parfümmel kellett dúsítani – üvegcséket kaptak. Az egyik csoport feromonos adagokkal, a másik csak vízzel távozott. Az alanyok közül senki sem tudta, mit kaptak kézhez. A nők 74 százalékánál, akik a feromonos “bájparfümhöz” jutottak, jelentősen megnövekedett az intim kontaktusok száma. Gyakrabban randiztak, csókolóztak és szeretkeztek. A kísérletben részt vett nők 23 százaléka – a “vizesek” – nem örvendett nagyobb sikereknek, mint általában.

A kutatóknak sikerült bebizonyítani, annak ellenére, hogy a feromon molekuláknak nincs illatuk, hatással vannak a férfiakra.

Bizonyos receptoroknak köszönhetően az agy azon központja felé viszik a jelet, amely az egyszerű ösztönös viselkedésért felel. Szexuális aktivitást stimulálnak, a feromonok hatása miatt a férfi a nőt tekinti szexuális vágyai tárgyának, holott a parfüm “kelti” a vágyat.

A feromon-kísérlet előtt az egyik alany hetente egyszer került intim kapcsolatba valakivel és akkor is csak a petting határáig jutottak el. A feromon-parfüm használata után jelentősen nőtt a “szeretgetések” száma, így minderre hetente hatszor került sor. A kísérletben részt vett hölgy hetente négyszer szeretkezett, amíg “viselte” magán a készítményt.

Neked ajánljuk

'Fel a tetejéhez' gomb