Barion Pixel
FEROMON

Amit a FEROMON -ról tudnod kell

feromon parfüm

  • A Feromon a Görög pheran ‘átvitel’ és a horman ‘izgatni’ szavakból ered
  • A Feromonok a természetben megtalálható kémiai vegyületek.
  • Szerte a világban hasznos szerepük van, mint a komunikáció legelső formái

HOGYAN MŰKÖDNEK?

Az orrban a Vomeronosal Organ, rövidebb nevén VNO fogja fel a feromonokat. Ez a szervünk körübelül 7 centiméterre az orrüregünkben helyezkedik el. A feromonok tudatosan nem érzékelhetőek az emberi orr számára, mivel illatuk nincs!

AKKOR MÉGIS MIÉRT MŰKÖDIK?

A VNO segítségével az orron át a feromonok stimulálják a Hypotalamus-t, ami nemi vágyat, testi és lelki vonzalmat okoz.

Tehát a parfüm tehetséget nem ad, azaz, ha magadra fújod attól még nem tanulsz meg úszni, de a vizet felismered.

Ha mi is rendelkezünk saját, természetes feromonokkal, miért van szükségünk az erős koncentrációjú feromon parfümre?

Nagyon egyszerű a válasz: a kulturális szokásaink miatt. Mert hát mi is az első dolgunk minden reggel? Lezuhanyozunk, majd dezodorokat fújunk magunkra, esetleg bekrémezzük bőrünket, különböző kozmetikumokat használunk, melyek még jobban elszigetelik a testünk valódi illatát, kémiáját. Következő cselekedetünk, hogy tetőtől talpig beborítjuk testünket különböző ruhadarabokkal, aminek következtében bőrünk felületének közel 90%-át elfedjük. Márpedig a feromonokat a bőrfelszínen keresztül bocsátjuk a levegőbe…

Továbbá részletes tanulmányok bebizonyították, hogy az evolúció során testünk természetes feromon tartalma az idő múlásával fokozatosan csökkent a társadalmi szokások és normák kialakulása és hatása miatt.

Amikor a Feromon tartalmú parfümöt használod, gyakorlatilag az idők során lecsökkent, a tisztálkodás során eltüntetett vagy a ruhák viselésének következtében elfedett feromont pótolod. Elveszett feromonjaink Feromon parfümmel való pótlásával, felerősítésével visszatérünk a természethez, és környezetünkkel újra létrehozzuk a test kémiáján alapuló ösztönös kommunikációt. Az ellenkező nem ösztönösen válaszol ezekre az intenzív jelekre.

Egyszerűen csak annyit éreznek, hogy valamiért nagyon vonzódnak hozzád és jól érzik magukat a társaságodban!

Itt tudod beszerezni -> www.feromonx.hu

Neked ajánljuk

'Fel a tetejéhez' gomb