Barion Pixel
FEROMON

Izgató parfümök már kaphatóak

A parfümipar már jó ideje készít feromonokat tartalmazó illatszereket

feromonos parfüm

A parfümipar már jó ideje készít feromonokat tartalmazó illatszereket, mert hittek abban a feltevésben, hogy ezek a molekulák növelik a partnerek szexuális vonzalmát.

A kutatóknak – jelen esetben Norma McCoynak – azonban sikerült ezt a feltevést kísérletekkel is igazolni. A San Francisco-i Egyetem kutatói az elsők, akik bizonyították, hogy a feromon igenis nemi vágyakat ébreszt a férfiakban.

Régebben egyébként a korosodó hollywoodi szexbálványok hasonló hatásra törekedtek a mósuszolaj és Grecian 2000 segítségével.

Feromonok A feromonok a XX. század “felfedezettjei”. Felismerésük óta komoly vita alakult ki a tudósok között, hogy van-e valamilyen szerepük az emberi viselkedésben. Sokan ezeket a szagtalan molekulákat tették felelőssé a szexuális vonzerőért, a felvételi beszélgetés sikeréért vagy a szerelem megőrzéséért. Norma McCoy kutatásai azonban bizonyítják a sejtéseket.

Az már eddig is ismert volt, hogy a rovaroknál a feromonok komoly befolyással vannak a magatartásra. A legtöbb fajnál ezek szabályozzák a szexuális viselkedést, a “családi” kapcsolatokat vagy a területvédelmet.

Emberek esetében azonban mindig is vitatott volt a szerepük, ám most beigazolódott a hatásuk. Már Te is kipróbálhatod a hatását az alábbi linken: www.feromonparfum.hu

Neked ajánljuk

'Fel a tetejéhez' gomb