Barion Pixel
SZEX LECKE

Mi az a Swinger Club?

Sokszor hallani ezt a kifejezést manapság. De mi is ez pontosan? Mire kell odafigyelni, mielőtt neki kezdenél?  Jó tanácsok, tudnivalók, minden egy helyen:

A Swingers angol szleng szó, jelentése nyitott és intenzíven szexuális életet élő személyekre utal.

A Swinger Club egy hely, ahol heteroszexuális nők és férfiak találkoznak. Vannak klubok, ahová párok járnak, de olyanok is, ahová főként szinglik mennek.

Belépés:
Kell belépőt vagy tagságit fizetni, összege változó. Elmondhatjuk, hogy az egyedülálló férfiaknak kell a legtöbbet fizetni, az egyedülálló nőknek pedig a legkevesebbet.

Felszerelés:
Vannak olyan klubok, ahol szauna, jakuzzi, úszómedence segíti a szórakozást, ellazulást. Biztosítanak öltözésre lehetőséget, értékmegőrzéssel. A klubban a viselet általában fehérnemű, esetleg fürdőruha, vagy teljes meztelenség.
A biztonságos szexhez biztosítanak “védeszközöket”.

Swingelés:
A párok, vagy az egyedülálló férfiak és nők azért mennek a swinger klubokba, hogy szimpátia alapú szexuális kapcsolatot létesítsenek másokkal, más párokkal, vagy hogy kukkolási szenvedélyüket kiélhessék.

Szabályok:
Fő szabály a szimpátia és a szabad akarat tisztelete – ha valaki azt mondja “nem”, akkor azt figyelembe kell venni.

A klubokban általában kijelölt szobák állnak rendelkezésre, vannak olyan helyiségek, ahol tilos a szex, például az étteremben stb.

Mindig érdemes az adott hely házirendjét, szabályrendszerét áttanulmányozni, így könnyebben elkerülhetőek a kényelmetlen szituációk.

Neked ajánljuk

Nézd meg ezeket is
Bezárás
'Fel a tetejéhez' gomb