Barion Pixel
SZEX LECKE

Az örök harmadik

Mi visz rá egy nőt, hogy megelégedjen a “pótkerék” státusszal egy kapcsolatban? Mit tudhat az a férfi aki miatt a nő bevállal egy ilyen szerepet?

🔒 ZÁROLT TARTALOM 🔒

A tovább olvasáshoz SZEXISKOLA Tandíj befizetése szükséges.

 

JÓ HÍR! Születésnapi akciónk keretén belül, most -90%-os kedvezménnyel, 49.990 Ft helyett csupán 4.990 Ft számodra a SZEXISKOLA Tandíj, mellyel ezentúl minden kurzust és leckét korlátlanul elérsz, ráadásul most örökre - időkorlát nélkül azért, hogyha bármikor bármilyen helyzetben szükséged lenne rá, akkor mindig, mindenhol kéznél legyen.

 

Ne csússz le az akcióról és fizesd be gyorsan a Tandíjat és általa legyél jobb az ágyban - a partnered is imádni fogja. Nálunk élvezet a tanulás!

 

★ BEFIZETEM AZ AKCIÓS TANDÍJAT ★

A diszkréció nagyon fontos számunkra, ezért a tanulói fiókodból nem fog kiderülni, hogy ki használja - személyes adatokat nem kérünk a jelentkezéskor.

 

Már beiratkoztál?

Akkor itt tudsz belépni és tovább olvasni a leckét:

Ékességek, büszkeségek, királynők vagy rabszolgák, szerelmek vagy szexpartnerek.

Ők azok, akik szeretnek, de szenvednek, büszkék, mégis megalázottak. Ők azok, akik hűségesebbek a feleségeknél, s akkor is reménykednek, ha a remény már évek óta halott. Fiatal nők, akik mindenről lemondva akár éveken át várnak mellékvágányon az imádott férfiúra.

Ők azok, a ”szerelmi háromszögek” harmadik csúcsai: a szeretők.

A közvélemény szinte mindig a szerelmi háromszög ”betolakodó” tagját ítéli el: a szeretőt. Az esetek túlnyomó többségében a nőt. Mindig ő a bűnös, a csábító, a harmonikus boldog családok szétrombolója. A nős férfit annál kevesebb vád éri. Hogyne, hiszen már a Paradicsomban is Éva csábította bűnre a szende Ádámot, s nem fordítva.

Sok tudományos magyarázat ot próbáltak találni arra, miért van szüksége a férfinak az efféle félrelépésekre. És jön a biológiai elmélet: a férfi alapvetően poligám, a nő pedig alapvetően monogám beállítottságú. E megállapítás azonban ma már egyáltalán nem állja meg a helyét, hiszen komoly kísérletek bizonyítják, ennek a fordítottja éppúgy igaz. Tehát, nemcsak a férfi poligám, hanem a nő is.

Érdekes, ha meghalljuk, hogy egy férfi szeretőt tart, nem ítéljük el, csupán mosolygunk rajta. Fordított esetben azonban, egy nőt lenéznek azért, ha máshol keresi az örömöt .

A férfiak ugyanis, legtöbb esetben, azért szeretnek félrelépni, mert szükségük van a változatosságra, arra, hogy újra-meg újra megújuljanak, és visszataláljanak férfiasságukhoz. Esetükben általában egy-két alkalomról van szó. Érzelemmentesen csak egy dologra koncentrálnak: ” a tiltott gyümölcs édes ízére”.

A nők azonban akkor lépnek félre, ha boldogtalanok. Ha egy nő nem kapja meg otthon azt a törődést, melyre szüksége van, előbb utóbb kifelé kacsingat. Azért vagyunk mások, mint a férfiak, mert mi akaratlanul is beleszeretünk a szeretőnkbe . Érzelem nélkül, nekünk nem megy…

Ezért érthetetlen sokunk számára, hogy egy nő miként képes belemenni egy titkos viszonyba, ahol csak “használják”. . .

Elmondjam a titkot?

A nő szeret, a nő azért él, hogy szeressen , és ha ezt megtagadják tőle, akkor bármire képes, még arra is, hogy titkolja a valóságot, és belemenjen egy szerepjátékba, melynek tudja a kimenetelét…szakítás, és szenvedés! De nem feltétlenül kell így történnie…rajtunk múlik!

/ihc-hide-content]

Neked ajánljuk

Nézd meg ezeket is
Bezárás
'Fel a tetejéhez' gomb