Varázsolj el mindenkit!

Amikor egy bulin körbenézel, általában azt tapasztalhatod, hogy alapvetően kétfajta embertípus van jelen: az egyik csoportba azok tartoznak, akiket meglátnak a többiek, a másikba azok, akik észrevétlenek maradnak. Az "észlelhető" féltől különválaszthatók azok, akik valami negatív dolog miatt maradnak emlékezetesek (ők a lúzerek), és azok, akikre öröm visszaemlékezni (jó fejek).

A jó fej csajok és pasik különleges kisugárzással bírnak: megjelenésük visszafogott, de izgalmas, viselkedésük ellenállhatatlanul vonzó, gesztusaik finomak és irigylésre méltóak. Légy biztos benne, hogy Te is az utóbbi típusba tartozol! Az alábbi tíz tippel tutira veheted, hogy a parti pasi populációja még napok múlva is téged fog emlegetni! 

Légy más! Ha tudod, hogy az összejövetelen mindenki feketében lesz, te más színbe burkolózz! Ha mindenki ki fogja villantani a melltartóját, te a sportos vállaiddal ragyogj!

A női önbizalom már magában is csábítóan hat a környezetedre. A férfiak figyelmét felkelti, a nőket tiszteletre készteti. Egy önbizalommal rendelkező nő kiegyensúlyozottan kommunikál a környezetével, határozott kiállású, helyén van az esze.

Flörtölj nyíltan és felszabadultan. A flörttel árulod el egyértelmű érdeklődésedet a másik iránt. Bátran társalogj a partnerrel érkezőkkel is, és ilyenkor a partnerrel is foglalkozz! Ne feledd, nem a csábítás a cél! Tudd, hogy hol a határ, ne provokálj! Az a pár leplezetlen szemvillongás így is megteszi hatását. 

Nevess sokat! Szexi az állandó mosolygás, kacagás, arról nem is beszélve, hogy a nevetés olyan anyagokat szabadít fel a szervezetedben, amelyektől alkohol nélkül is jól érzed magad. Egy mosolygós nő vonzza a társaságot - főleg a férfiakét -, egy mogorva, durcás arcra senki sem kíváncsi! Mosolyogj amennyit csak tudsz, ilyenkor vagy a legszexisebb!

Felejtsd el a nyílt szexuális megnyilvánulásokat! A "Jól áll ez az ing!" - mondat pont megteszi. Némi mosollyal vegyítve kellően barátságos és ellenállhatatlan. Csak pozitív lehet a reakció. Ha a válasz esetleg az, hogy "Ja, a barátnőmtől kaptam!", akkor feltétlenül jegyezd meg, hogy milyen jó ízlése van a lánynak (és nézz körbe, hogy jelen van-e a konkurencia).

 Mutasd meg, hogy érdekes és izgalmas vagy! A mindent megvillantó (szivaccsal kitömött) top figyelemfelkeltő lehet, de nem elegendő ahhoz, hogy szexis nőt csináljon belőled! Az egyszerű spagettipántos ruhád és szuper szálkás hátad így is mindenkit rabul ejt. Kerüld a túlzó ékszereket, pár finom geometrikus gyűrű pont elég!

Táncolj, ússz, sétálgass, nyalj el egy fagyit! Élvezd az életed és a tested - ez hihetetlenül szexivé tehet. A kalóriaszámlálós fogyókúramániás nő minden, csak nem vonzó. Szerencsére mögötted már ott az edzés, úgyhogy élvezheted az estét, annak minden egyes részével!

Kerüld a negatív megjegyzéseket, mások szapulását. Te tartozz azok közé az okos nők közé, akik egy rossz szót nem mondanak senkiről - legfeljebb gondolnak. Így ha más rosszat mond rólad, le is húzhatja a rolót! A társaságban, az önbizalomhiányban szenvedők kezdik el elsőként becsmérelni a hallótávolságon kívül állókat. Te mint az est szupernője, ne ess ilyen suta hibába!

A sok mosoly közepette igyekezz minél több szemkontaktust tartani aktuális társalgó partnereddel! Egy csillogó, határozott tekintet magáért beszél. Légy azon, hogy a csillogás minél tovább kitartson, és ne vesszen alkoholfátyolba. . .

Tudd, hogy mikor kell visszavonulni egy kicsit. Kerüld a harsány megnyilvánulásokat, mindig légy kifinomult és diszkrét! Így olyan tudatosan hagyhatod el a terepet, ahogy érkeztél (Vagy reméld, hogy van még barátnőd, aki még képes taxiba tenni Téged!).

Jó bulizást és fantasztikus flörtölést!