Udvarlás - létezik még?

Gabesz képe
elgondolkodtató

Nos már sokan előttem adtak igazat a hölgy szavainak.Természetesen igaza is van!De egy mondatában kifejezte hogy a szex a bűnös,pedig nem.Inkább az ösztön,ami rávesz(rosszkor)Erről lehetne beszélni de ez kényes téma.Viszont azok a fiatalok,akikről beszélt,nos ők nevetségesek,és azért visszataszítóak,mert nem csak tapasztalatlanok,de igénytelenek.Egy előző hozzászólóhoz kapcsolva,a nőket nem kétféle képpen lehet csoportosítani.Sok féle nő van.Megvallom engem az igényes nők érdekelnek leginkább.Akik tudnak különbséget tenni szex és szeretkezés között.Mindezzel arra céloztam,hogy sajnos egyre több olan lány van,akit könnyebb teherbe ejteni,mint elgondolkodtatóba,ami nagy baj.Ennek párja a "menő srác vagyok"mert dugom a csajt.Sok ilyen van.Nagy arc kevés háttér.Nekik is ajánlanám ezt az oldalt,már ha az intelligenciájuk elér erre a szintre.Remélem nem voltam megbántó,és nem érzi senki hogy általánosítottam volna.

Gabesz írta - p, 2008-07-11 00:02
lacy33 képe
Teljes igaság a idős

Teljes igaság a idős hölgnek!!!!!

lacy33 írta - szo, 2008-07-05 21:45
Szexiskola képe
:)

:)

Szexiskola írta - cs, 2008-06-26 22:10
Camoena képe
Hát igen.ez télleg így

Hát igen.ez télleg így van.

Camoena írta - cs, 2008-06-12 14:10
AnynStyler képe
Nah..én egy 16éves srác

Nah..én egy 16éves srác vagyok és teljesen egyetértek a hölggyel ;)
2féle nőt különböztetek meg, ezek általában maguktól értetődően osztályozódnak...
Az egyik típus az, amelyiket megdugok, aztán cső..ezeket természetesen tárgyként is kezelem, mivel másképp nemtudnám...
A másik kategória, amibe bele szoktam szeretni...
ŐK szendék és szűziesek, nem az a cél, h lefektessem, hiszen tényleg azt akarom, h velem legyen és szeressen.
Hosszútávon sokkal többet ér egy ilyen, mint az előző...

A mai világgal kapcsolatban, annyi hozzáfűzni valóm van, h előnyt ad számomra :P
A nők igenis élvezik a romantikát, hiába kurvának tűnnek...azért nem keresik, mert csak egy álomvilágnak álítják be a filmek és hasonló alkotások...viszont aki már érezte, h szeretik...valóban szeretik és nélküle nemtudnak élni, azok már tudják, h mi az...:)

Mivel nemesi családból származok, ügyelek arra, hogy ne mocskoljam be az őseimet...imádok romantikázni, még akkor is ha csak plátói, ha virágot viszek, lehet látni rajtuk, h ilyet még nem is kaptak soha...(ami ugyan elszomorító :S). Meglepő mennyi pluszt jelent számomra az, ami 20éve még alapvető dolog volt az udvarlási folyamatban.. Szeretem a női nemet és ez a dolgunk nekünk hímeknek, sőt ha megfigyelitek az állatvilágot, mindig a hím udvarol, bizonyos fajoknál ugyan a hím lesz a vacsi, de mégis megteszi, mert így nyeri el a nőstény kegyeit...

ez már így is túl hosszú lett, szóval bocsi..:S
de ez a minimum amit lekellett írnom:S

AnynStyler írta - h, 2008-06-02 18:18
Anonymous képe
Néni for president...

Néni for president...

Anonymous írta - k, 2008-02-26 13:05
Anonymous képe
A szex vajon

A szex vajon mííííííí...?a szerelem vajon mííííííííííí..???

Anonymous írta - p, 2008-02-08 17:58
Anonymous képe
Marha!!!!!!!!!!! a mostnak

Marha!!!!!!!!!!! a mostnak élj!

Anonymous írta - cs, 2008-01-24 21:48
Anonymous képe
Egyet értek. Az idős

Egyet értek. Az idős hölgy hatalmas igazságot mondott. Nekünk srácok el kellene gondolkodni ezen de nem ártana a kedves hölgyeknek sem. Hiszen kettőn áll a vásár. Én úgy gondolom, hogy az a nőszemély aki túlságosan kirívóan viselkedik olyat is érdemel. Egy nőnek elsősorban érzékinek kell lennie meg kell őriznie nőiességét. Mindent csak mértékkel, mert ugyan a mai korban már azt hiszik a nők, hogy a férfiak azt tartják vonzónak ha kirakják mindenüket? Nem hiszem! Lehet sőt biztos, hogy elsőre mindenki rajongani fog értük de csak egy kaland lesz számunkra semmi több. És ezzel akkor nem haladtunk előrébb. Az egész egy nagy körforgás kezdődik minden előrébb. Nekünk férfiaknak is több időt kellene szentelnünk a nők érzelmeire mert szerintem elnyomottaknak érzik magukat azt hiszik minél menőbbek annál kívánatosabbak. Pedig ez így nem teljesen igaz. Szép ha egy nő megkapó de ne legyen azonnal megkapható. Sajnos a mai hölgyek már tálcán kínálják magukat és abban mi az élvezet? Egyéjszakás kaland semmi több holnapra meg elfelejt mindenki mindent. Borzalom! Minden barátsággal kezdődik majd szerelemmé növekszik. Szép lenne lassan végigjárni ezt az ösvényt és, hogy az idős hölgy szavait idézzem "Nem ajtóstul rontani be a házba". Hát azt hiszem "röviden" ennyi az én véleményem.

Anonymous írta - k, 2008-01-15 20:54
Anonymous képe
ez van... de muszály

ez van...
de muszály alkalmazkodni!

Anonymous írta - k, 2008-01-15 19:46
Anonymous képe
A SZEX AKKOR A LEGJOBB HA

A SZEX AKKOR A LEGJOBB HA MÁR ISMERIK EGYMÁST A PARTNEREK.A SZERELEM LÉTE A NŐKNÉL MÉGJOBBAN FOKOZHATJA AZ ORGAZMUST,DE PL VADIDEGENNEL SZIMPÁTIA ESETÉN AZ ELSŐ ALKALOM IS LEHET ÓRIÁSI ÉLMÉNY.NEM KELL ANNYIRA PIEDESZTÁLRA EMELNI A NŐKET,A LEGTÖBB SZERET ALÁZATOSAN BEHÓDOLNI,SIMÁN SZERELEM NÉLKÜL IS,HA ERŐS EGYÉNISÉG A PARTNER.SZERETNEK JÁTÉKSZEREK LENNI,S DURVA SZAVAKRA BEINDULNI.S EZEN SZEREPJÁTÉK KÖZBEN,A PARTNERÜK ÁTLÉNYEGÜL AZZÁ AMIRE GONDOLNAK.EZ ÍGY VAN A FÉRFIAKNÁL IS ÉS A NŐKNÉL IS.A SZOPÁSNÁL IS ÉREZHET A NŐ OLYAN FOKÚ ALÁZATOT,AMITÖL EGY KIS MASZTIVAL ÓRIÁSIT ÉLVEZHET.EGYSZERRE KÉT PARTNERNÉL A NŐ TELJES JÁTÉKSZERKÉNT ELOLVADHAT A GYÖNYÖRBEN.

Anonymous írta - cs, 2008-01-03 21:21
Anonymous képe
Ez a modern civilizáció

Ez a modern civilizáció eredménye.
A szerelem teljesen hétköznapi lett.
Olyan, mint megebédelni, vagy megnézni a híradót.

Anonymous írta - szo, 2007-12-01 17:16
Anonymous képe
Hát igen! Sajna ez a fájó

Hát igen! Sajna ez a fájó igazság! A mai világban nincs értéke annak a szónak hogy SZERETLEK! Ez egy sablonos elcsépelt szó lett amit mindennap használunk ha kell ha nem! Ha érezzük ha nem! Mert ez így trendi! És nem látjuk a lényegét mert annyira megszokott lett hogy nem érezzük a súlyát és azt amit valóban jelent! Ezt a kisfilmet minden iskolában le kéne vetíteni úgy kb 7. osztálytól felfelé minden osztálynak hogy véssék jól az eszükbe hogy nem a szexel kezdődik minden... Hiába az a menő hogy dugunk egyet és kész! Nem így kéne lennie! Hátha változna egy kicsit a világ! A Hölgy nagyon nagy igazságot mondott! Én is csak 21 éves vagyok és mégis felkeltette az érdeklődésemet a stílusa és ahogy előadta a mondandóját és elgondolkoztatott hogy mennyi igazság is van abba amit mondott!! Bocsi hogy ilyen hosszúra sikeredett, de megindult a fantáziám a hallottak után! :)

Anonymous írta - cs, 2007-11-29 00:55
Anonymous képe
JA ÉS MÉG ANNYIT, HOGY

JA ÉS MÉG ANNYIT, HOGY AZÉRT NINCSEN UDVARLÁS MERT ABSZOLÚT NEM IGÉNYLIK A MAI CSAJOK ÉS HA MEG AZ EMBER,MÉGIS LELKESEDIK KAPÁSBÓL HAZUGNAK
TITULÁLJÁTOK ÉS AZT MONDJÁTOK HÜLYÍTÉS.
EGYSZER VITTEM A "BARÁTNŐMNEK" EGY SZÁL RÓZSÁT A RANDIRA.ERRE Ő MEGKÉRDEZTE MINEK HOZTAM ÉS MÉG HOZZÁTETTE KEDVESEN MOSOLYOGVA, HOGY NEM FOG ÍGY VÉGIGSÉTÁLNI AZ UTCÁN TISZTA CIKI.
SZÓVAL ERRŐL ENNYIT

Anonymous írta - h, 2007-11-26 18:00
Tacsee képe
hm.. sajnálom hogy így

hm.. sajnálom hogy így látod.. De szerintem a lányokat nem lehet így általánosítani.. szerintem nem minden csaj veszi hülyítésnek ha " lelkesedsz " ... söööt.. meg valahol megértheted őket is, mikor a legtöbb pasi is már csak "eszközként" tekint a lányokra.. ezekután ne csodálkozz, ha a lány egyből azt mondja, hogy csak hülyítés..
A virág meg szerintem.. a legtöbb lány odavan ha virágot kap.. legalábbis én így vagyok vele, és szerintem nem ciki, hanem tök jó !! Kevés virágot kaptam életemben, és sztm pont ezért, mert a pasik legtöbbje így gondolkodik, mint Te, hogy nem fogja értékelni.. márpedig a legtöbben mi lányok vágyunk rá... szerintem..
Hnah ennyit a véleménykifejtésről, és bocsi tényleg nem leszólni akartalak meg semmi !!!:)
De persze lehet ez csak az én véleményem... :)

Tacsee írta - h, 2008-06-23 12:22
Anonymous képe
SAJNOS IGAZA VAN A SZERELEM

SAJNOS IGAZA VAN A SZERELEM MÁR CSAK EGY ESZMÉNY.A MAI CSAJOK MÁR KEZDENEK HASONLÍTANI A PASIKRA A KECSESSÉG ÉS A BÁJ KIVESZETT BELŐLÜK, MERT KORÁN KIÉLIK MAGUKAT ÉS A "TÖKÉLETES" PASIT KERESIK DE MAGUKBA MÁR NEM NÉZNÉNEK.MÁSNAK A SZEMÉBEN MEGTALÁLJÁK A SZÁLKÁT EGYBŐL DE A SAJÁTJUKBAN NEM VESZIK ÉSZRE A GERENDÁT.UGYE CSAJOK?

Anonymous írta - h, 2007-11-26 17:45
Anonymous képe
Sztem is igaza van:)

Sztem is igaza van:)

Anonymous írta - h, 2007-11-26 14:36
Anonymous képe
Ja igaza van,csak ebben a

Ja igaza van,csak ebben a világban .....
nincs udvarlás sajnos:(

Anonymous írta - k, 2007-11-13 15:46
Anonymous képe
Tökre igaza van:)

Tökre igaza van:)

Anonymous írta - k, 2007-11-13 15:43
Anonymous képe
Ezt mindenkinek életében

Ezt mindenkinek életében 1* meg kéne néznie.

Anonymous írta - k, 2007-11-13 15:42
Anonymous képe
Nagyon vagány a

Nagyon vagány a csaj!!!!
És teljesen igaza van! Érdemes 1-2 embernek elgondolkodnia rajta........

Anonymous írta - sze, 2007-10-31 15:45
Anonymous képe
igaza van!

igaza van!

Anonymous írta - szo, 2007-10-27 16:49
Anonymous képe
Nagy arc a néni, és meg

Nagy arc a néni, és meg kell mondani sok mindenben igaza van,... igaz kispöcsök?

Anonymous írta - sze, 2007-10-24 01:13
Anonymous képe
Igaza van, fogadjuk meg!

Igaza van, fogadjuk meg!

Anonymous írta - h, 2007-10-15 23:36