Túlbecsült időpont

Túlbecsült időpont - hétköznap kora reggel . Sok férfi nem hagyja veszni az ébredéskori erekciót. A nők többsége azonban állítja, hogy ilyenkor még annyira álmos, vagy - éppen ellenkezőleg - gondolatai már a napi feladatokon járnak, hogy nem képes élvezni a korai szerelmet.

Vélhetően sok férfivágyat és -szívet összetörünk most, de a nők nagy része nem szereti a reggeli szexet. Persze vannak kivételek, egy próbát mindenképpen megér.
Tudjuk, hogy nektek férfiaknak az egyik legkedvezőbb időpont a reggel, hiszen a paplan alatt is ébredezik valaki. Azonban a női szervezet mély álomból ébred, és nehezen indul be. Amennyiben komolyan fontos számodra a reggeli szex, akkor a leghatásosabb, ha a nőt apró csókokkal ébreszted, és hagysz időt neki arra, hogy ráhangolódjon az élvezetre.

A férfi tesztoszteronszintje reggel, ébredés után közel 20%-kal a normális szint felett áll. Ilyenkor nem csupán a hormonszintje áll, hanem más is, ami kielégülésére vár. A női test ezzel ellentétben ébredés után valóban mély álomból ébred, és reggel inkább félálomban van az ösztrogén és a progeszteron, amelyek a vágyért felelős hormonok. Amennyiben a nő mégis rábólint a reggeli összebújásra, az a ráhangolódás után nagyon is jól elsülhet, mert a hat és nyolc óra közötti időszak fokozottan szexuális töltetű. Elég tehát időben felkelni!

A kora reggeli szeretkezés megédesíti az egész napot. A reggeli lustálkodás helyett keresd meg partnered a paplan alatt - ébresszék fel egymást egy ''kvikkivel'', egy gyors szeretkezéssel. Már heti kétszeri ölelkezés is emeli az immunoglobulin - az öt antitest legfontosabbikának - szintjét, amelynek dolga, hogy elpusztítsa a baktériumokat, vírusokat és más kórokozókat.

A korai szerelmeskedés jót tesz a testünknek, a kedélyednek és a lelkednek is. Mindezt a Torinóban működő Centro Artes nevű meddőségi központ munkatársai jelentették ki. A kutatók szerint reggel fél hét és hét között a legmagasabb a férfiak hormonszintje, a nőkben pedig ekkor a legnagyobb a fogamzási készség. Ezért a tudósok azt javasolják: a gyermekre áhítozó párok feltétlenül ebben az időpontban szeretkezzenek!