Telefonszex

A telefonszex sokkal gyakoribb formája a szexnek, mint gondolnánk. A férfiak is és a nők is rendszeresen élnek vele. Vannak, akik a telefon szex vonalakat hívják fel, és vannak akik messze élnek kedvesüktől, ezért jobb híján szóban mondják el vágyaikat.

Ez az egyik legbiztonságosabb formája a szexnek, gondolom nem kell megmagyaráznom miért. A telefonon történő egyepetyét általában önkielégítés kíséri. A valós szexszel ellentétben itt az érzelmi sérülés veszélye sem áll fenn annyira.

Vannak, akiket sokkal jobban kielégít a telefonszex, mint a valódi. A titok abban rejlik, hogy a hallásunk nagyon érzékeny az erotikus hangokra, márpedig a telefonkagylón keresztül nagyon jól hallhatók a lélegzések, suttogások, lihegések és becézések. A telefonálásnak megvan az az előnye, hogy a felek egyedül vannak - akár a szomszéd szobában -, és mindegyik úgy reagálhatja le a beszélgetést, ahogy kedve van.

Tulajdonképpen nincs fizikai kontaktus a felek között. Lehet, hogy fogalmuk sincs róla, a másik hogy néz ki valójában, nem feltétlenül ismerik egymást. Másnap az utcán nem fog szembejönni vele a partnere (vagy ha igen, nem tud róla). Ezért az illető bátran ki meri fejezni szexuális fantáziáit. Mások pusztán azt élvezik, hogy ilyenkor szabadon szárnyalhat a fantáziájuk. Mindegy, ki miért kezdi el, a lényeg, hogy a telefonsex sokkal izgalmasabb, mint hinnénk.

Minden csak a fantáziánktól függ. Sokan annál jobban élvezik, minél kreatívabbak lehetnek. Bármit megtehetnek, hiszen senki nem fogja őket kinevetni, megkritizálni. Amennyiben ismerőssel bonyolódunk ilyen viszonyba, azt azért érdemes tisztázni, hogy tulajdonképpen mit is bír el ez a kapcsolat.

Milyen is a jó telefon szex? Ezt nehéz megmondani, mindenki másképp csinálja. Az azonban elmondható, hogy míg a férfiak a kéjesen nyögdécselő női hangokra buknak, addig a nők szeretik, ha érzelmek is vegyülnek a szexbe.

Akármennyire is élvezzük a telefonszexet, egy hátulütője azonban van a dolognak: az ára, bár ha ismerőssel, távol levő kedvesünkkel csináljuk, akkor ez ma már az interneten keresztül, mondhatni ingyen is megoldható.

Végül, de nem utolsó sorban: jó dolog a telefonszex, felpezsdítheti a nemi életünket, de azért ne hanyagoljuk el a valódit se!