Férfiakról

1. Nem vagyok elég jó az ágyban? Régen a nők legtöbbje, elvileg, a házasságkötésig megtartotta szüzességét. Ez pedig egyenes arányban állt azzal, hogy kevés tapasztalattal rendelkeztek, nem tudták eldönteni, mi a jó és mi nem a szexben. Leginkább párjuk irányítására hagyatkoztak.

Milyen okok húzódnak meg a férfi fejében, amikor eldönti, hogy elugrik a kupiba? Újdonság, titok, nyíltság? 

 

Ha szerelemről van szó, egy férfi is lehet ugyanolyan rejtélyes, mint egy nő. Vajon tényleg szerelmes? Vagy csak a vágy hajtja? Vagy ha nincs ló, jó a szamár is? Vagy csak egyéjszakás kalandról van szó?

A férfiak több mint fele aggódik, hogy partnere elfelejti bevenni fogamzásgátlóját, sőt sokszor nekik kell emlékeztetni partnerüket a tabletta bevételére - derül ki egy több mint 4000 férfival folytatott új nemzetközi felmérésből.

A férfiak zöme szexügyben olyan apró és egyszerű dolgokat említ, amelyek igazából még nagyanyáinkat sem botránkoztatnák meg. Íme 6 apróság, amit imádnak.

1. Bámulni. . . .

A férfi a talpától a feje búbjáig szerelemre termett, izgatható. Olyan a teste, mint a komputerbillentyűzet: bármelyik gombot lenyomjuk rajta, történik vele valami. A legokosabb nők igyekeznek megtanulni játszani a férfi testén, - ahogy a férfiak a nők testén - hogy az együttlétek a legjobbak lehessenek.

A szexualitás ne tartozzon a tabutémák közé: test és a lélek tökéletes egybeolvadása mindenkor a vágy és a boldogság forrásának minősül. Egymás érintése, kényeztetése, a szexuális odafigyelés éppen csak egy kis energiát igényelâ??

Három ok a hazugságra

Igen tudom, most jön az, hogy "én mindig őszinte vagyok a párommal". Ez szép meg minden de ne felejtsd el, hogy ha elhallgatsz vagy eltúlzol valamit az is hazugság és még sorolhatnám.

Néhány példa, hogy miért hazudnak a férfiak:

Szex miatt.

Hogy elkerüljék a konfliktusokat.

Egyik este a TV előtt ültem, és egy igen általánosító mondatra kaptam fel a fejem:

Amíg a férfiak a farkukkal szeretnek, addig a nők a lelkükkel. Ez a mondat egy pszichológusnak tartott ember szájából hangzott el. Hogy miért csak "pszichológusnak tartott"-ként emlegetem? Később kitérek majd erre is.

Úgy gondolom, hogy kétféle férfi létezik;

A "bonyolult", és a viszonylag "normális". Az egyik személyt az utóbbi, a másikat, pedig a "bonyolult" csoportba tudnám sorolni.

Ha pedig a nőket is csoportosítanánk, akkor magamat is - egyéb visszajelzések alapján - a bonyolult csoportba, vagy nem is.. a "Bonyolult és furcsa" csoportba sorolnám.