Tanítds meg csókolózni!

Már jó ideje együtt jártok - minden szép és jó, kivéve a csókolózást, az valahogy nem megy. Mit lehet ilyenkor tenni? Tanítsd meg csókolózni!

Gyakran előfordul, hogy a fiúknak nem egyezik a csókról alkotott véleményük. Bizonyára sokan találkoztatok már olyan pasival, aki a csókolózást is valamilyen versenynek éli meg, minél intenzívebb és mélyebb (már-már az ember torkát csiklandozza a nyelvével), annál jobb. Kinek? Aki a csókot kapja, annak nem ? persze kivételek mindig akadnak.

Valószínűleg sokan úgy vélik, hogy egy az ember szájában rotációs kapaként forgó nyelv nem túl kellemes érzés. Hagyjuk el ezért a párunkat? Ne, inkább találjátok meg együtt a közös ritmust, vezesd rá, neked mi esik jól. Hogyan?

A ,,Drágám borzalmasan csókolsz, nem csinálnád így meg így. . . '' is egy módszer, de nem célravezető. Ehelyett vegyük a kezünkbe az irányítást egy-egy csókcsata közben. Finoman, gyengéden játszadozzunk az ajkaival sok-sok apró csókot lehelve rá, esetleg az alsó ajkát egy a miénk közé véve.

Közben a kezeiddel öleld át az arcát, így akadályozva meg, hogy párod visszavegye az irányítást. Ha mégis bepróbálkozna, húzódj hátrébb és folytasd a játékot a nyakán, a fülén stb., mielőtt ismét a szája felé kalandoznál. Vágyaidat szavakkal is kifejezheted, a fülébe súgva őket, és éreztetve vele, milyen jól esett, mikor megtette. Így biztos, hogy kedvesed is hamar rájön, mit szeretsz és mit nem - és hidd el, egy idő után már a csók sem lesz probléma. . .

Egy ,,Siker-sztori''

,,Nemrég randiztam egy fiúval, aki iszonyú bénán csókolt. Én viszont imádok csókolózni, úgyhogy komoly dilemma elé kerültem. Eleinte kerültem az ajakkommunikációt, de az ötödik randevú után már nemigen tudtam elkerülni a száját. Úgy döntöttem, titkos tudásnak nevezett leckéket adok neki. Megcsókoltam valahogy, és a fülébe súgtam: most te, ugyanígy! Ez így ment egy darabig, úgy éreztem magam, mint valami oktató. Megérte, mert jó tanítvány volt, és egy-két hét múlva olyanokat csókolóztam vele, mint senki mással azelőtt.''