Szex statisztika

Egyes nemzetek éjjel-nappal szeretkeznének, míg másokat inkább a minőség, mintsem a mennyiség hoz lázba. Országonként, és ezzel egyértelműen kultúránként is eltérő, hogy ki, mikor, kivel és hol szereti meggyűrni a lepedőt!

Vérmérséklet vagy neveltetés kérdése, ki, milyen módon éli szexuális életét. Nem könnyű azonban megtalálni a habitusunknak leginkább megfelelőt, hiszen van aki forrón és van aki még forróbban szereti. . .

 

Szex számokban

Egy nemrégiben végzett tanulmány szerint a magyar férfiak és nők nemi együttléteinek heti átlaga a háromszori szeretkezés. Ezzel a számmal jóval magunk előtt tudhatjuk a dél-koreaiakat, akik a maguk heti ötszöri szeretkezéseivel élen járnak a világlistán. A mondást, miszerint a mennyiség nem minden esetben jelent minőséget is alátámasztja, hogy a dél-koreai nők bizony nincsenek megelégedve szexuális életükkel. Ellentétben a magyar hölgyekkel, akiknek több, mint 60 százaléka úgy gondolja, szeretkezéseinek gyakorisága éppen annyi, mint amennyinek lennie kell.
A szeretkezések számát tekintve a dobogó második fokán a görögök állnak: ők négy és félszer gyűrik meg a lepedőt, hetente . A harmadik Románia, akik átlagban 4-szer szexelnek. A dobogóról épphogy lecsúsztak a Fülöp-szigeteki népek, a maguk 3 és félnyi összebújásukkal. Mögöttük kullog az Egyesült Államok, amelynek állampolgárai jó, ha heti kétszer összeszűrik a levet.

Cserélődő partnerek 

A szexuális partnereket illetően a brazilok a leghűtlenebbek: havi egyszer néznek új préda után.  Őket az amerikaiak követik, évi nyolccal, majd az ausztrálok, a britek és a görögök jönnek a sorban. A magyarok a világátlaghoz képest hűnek mondhatóak, évente négyszer cserélnek partnert.

Szex hármasban

A háromszemélyes partik terén a brazilok viszik a prímet: egyötödük próbálta már egyszerre két partnerrel. Szorosan a nyomukban a britek állnak, majd az ausztrálok, az amerikaiak, és negyedikként az oroszok a legszemérmetlenebbek.  Szerencsére vagy nem, de a magyarok ebben is a lista végén szerepelnek.

Orgazmus a köbön

Dicsőségünkre legyen szólva, de ebben bizony az élen járnunk.  A világon másodikként  végződnek a szeretkezéseink sikerrel - legalábbis ezt valljuk. A szexualitással kapcsolatos legkevésbé hitelesíthető adatok alapján az olasz férfiak juttatják a legtöbbször csúcsra partnerüket, míg a németek a legrosszabb szeretők a világon.

Egyéjszakás szerelem

Az egyéjszakás kalandokat tekintve elsők a portugálok, majd a brazilok, az ausztrálok és a románok jönnek a sorban. A statisztikai adatok alapján a magyar nők és férfiak csak a legnagyobb elkeseredettségükben kacsintanak félre, de a legtöbbször azt is megbánják.

Bemelegítés a javából

Az angolok a legalaposabbak: az előjáték átlagos hossza az Egyesült Királyságban 17,44 perc, Ausztráliában 17,20, Németországban pedig 16,92. Mexikóban valamivel 16 perc felett vetnek véget a kedélyek felborzolásának. Magyarország az átlagban 15,56-os időtávlatával a 10. helyen áll.

Hűséges magyarok

Mielőtt bármit is írnánk ide, egy valamit nem árt tisztáznunk: a világon átlagban minden második ember legalább egyszer megcsalja a párját. A lengyel férfiak állítják magukról, hogy ők a leghűségesebbek: 63 százalékuk még sosem lépett félre. Őket a németek követik 62 százalékkal. Az ausztrálok 60 százaléka marad hűséges adott kapcsolatában, míg a hollandok 59 százaléka marad meg egyhelyben. A magyarok 45 százaléka vallotta úgy, sosem csalná meg házastársát, párját.