Szexshopok és játékszerek

Van, aki szerint egy nő nem is igazi nő, ha nincs vibrátora. Ezzel a nézettel azért vitatkoznék, de tény: a szexuális segédeszközök többre jók, mint gondolnánk.

Szexuális forradalom ide vagy oda, a szexuális segédeszközök használata még mindig tabutéma. Olyasmi, amiről ''tisztességes'', erkölcsös nő vagy férfi nem beszél. Odáig már eljutottunk, hogy szégyenérzet nélkül beszélhetünk egyéjszakás kalandjainkról, hála a Szex és New Yorknak. Azonban Szexuális életünk problémáit, szexuális vágyainkat nem osztjuk meg mással - sokszor még partnerünkkel sem / ami valljuk be, elég nagy hiba /, még azt is elhallgatjuk, ha kedvesünk már több hónapja ránk se nézett. Pedig a vágy felkeltésének apró, mindenki számára elfogadható eszközeit ismerhetnénk meg, ha nem ódzkodnánk zsigeri alapon a szexuális segédeszközök használatától.

Mielőtt belevetnénk magunkat a szexuális segédeszközök világába, tisztáznunk kell egy dolgot. Szexshop és szexshop közt is eltérés van. Létezik az ''Intim fehérnemű és kellékek'' cím mögé bújtatott light-osabb verzió ill. vannak a valódi szexshopok! Aválaszték igen eltérő lehet, a lényeg azonban ugyanaz . . . EROTIKA!

Választék:

Fehérneműk: a hétköznapi (hordható) daraboktól egészen az extrémebb fazonokig minden megtalálható

Leány- vagy legénybúcsúra való vicces ajándékok : (pénisz alakú vízipisztoly /nyalóka, mobiltelefontartó stb)

Pornófilmek, szexújságok

Óvszerek , elképesztően nagy választékban (bordázott, fluoreszkáló,színes stb.)

Guminő : . Szőke, barna, kinek mi tetszik. Némelyik még rezeg is. Természetesen az drágább.

Vákuumos pumpák : az erekció elérésében segítenek

Péniszgyűrűk : az erekció fenntartásában segítenek (elszorítják a férfi nemi szervet, így a vér nem tud kiáramolni belőle, így akcióképes marad a szerszám).

Gésagolyó/ikergolyó : egymáshoz erősített két dióméretű golyót a hüvelybe kell felhelyezni, ezek üregesek, belsejükben kisebb golyók találhatók. Mozgás közben nekikoccannak a falnak, s ez a hüvely izomzatát önkéntelen összehúzódásra készteti. Így erősíti a hüvely izmait

Pirulák : kizárólag természetes alapanyagokból, évezredek óta afrodiziákumnak tartott növényekből

Krémek : ezeknek többsége enyhe érzéstelenítő, csökkentik a pénisz érzékenységét, ezzel késleltetik a végkifejletet.

Parfümök: természetesen feromon tartalmúak

Síkosító : legjobb a vízbázisú: nem kezdi ki az óvszert , és az eszközöket sem , könnyen lemosható. Védi a hüvely nyálkahártyáját, nem változtatja meg pH-ját és hipoallergén.

Vibrátorok : különböző színekben, anyagból és méretben, csiklóizgatóval vagy anélkül , esetleg állítható sebességgel.

Szado-mazo kellékek: bilincsek, korbács, paskoló, maszk, zabla

A szexuális játékok alapszabályai

1. Ne csináljatok semmi olyasmit, ami felzaklatja vagy megijeszti a másikat.
2. Csak akkor játsszatok, ha kölcsönösen megbíztok egymásban.
3. Állapodjatok meg egy jelszóban, ami azt jelenti, elég. Ez azért fontos, mert az emberek sokszor akkor is azt mondják, elég, ha szívesen folytatják.
4. A szexuális játékok során is be kell tartani a higiénia szabályait

 

A kapcsolatok négy-öt év után, szerencsés esetben hét-nyolc év után ellaposodnak. De ha hajlandóak vagyunk valamivel feldobni szexuális életünket, mondjuk azzal, hogy egy selyemkendővel bekötjük párunk szemét, a vágy fenntartható. Mert még mindig jobb kipróbálni valami merőben szokatlant, amihez mindkét félnek kedve van, mint megtudni, hogy párunk más karjaiban keresi a boldogságot. Megfontolandó. . . . .