Szex nyilvános helyen

Mindenki szexel, mégis kínos, sőt, sok esetben büntetendő, ha nyilvánosan teszed ugyanezt. Hogy ez mennyire álszent vagy prűd hozzállás, lényegtelen, fogadd el, nem mindenki kíváncsi rá, mások hogy csinálják, de fogadjuk el azt is, a hormonok sincsenek tekintettel rá, épp hol tartózkodunk.

A következmények, amelyekkel ilyen helyzetben számolnod kell, különfélék lehetnek, a letartóztatástól kezdve (közszeméremsértés) a szimpla megaláztatáson és vörösödésen keresztül kockára teheted állásodat, jó híredet is, így aki ijedős, és nem felizgatják, hanem lelohasztják az efféle eshetőségek, inkább maradjon a biztonságos keretek között. A szabad szerelem megszállottjait pont a lebukás veszélye fűti, a lebukást esetleg ők maguk provokálják. De hol is?

Szülői ház
No igen, a legelső hely, ahol lebukhattok, és rendszerint le is buktok, az saját otthonod. Ez a lebukás más, mint a többi, mert elvileg az egyetlen hely, ahol biztonságban űzhetnétek a szexet, viszont rokonok előtt kínos helyzetbe hozni magatokat a lehető legrosszabb. Ha egy háztartásban élsz a szülőkkel, ha nem, igyekezz a lehető legdiszkrétebben megoldani a szerelmes egyesülést. Feltételezve, hogy az apai/anyai házba komoly kapcsolataidat viszed, mindnyájatok érdeke, hogy a baráti viszony fennmaradjon, az pedig garantált, hogy ha apuka rajtakap, amint a kislányát szereted épp a fészerben, nem leszel a szülők kedvence.

Munkahely
Legendák szerint viszonylag gyakori, hogy titkos munkahelyi viszonyok és szexuális aktusok helyszíne lehet a fénymásoló vagy a tárgyaló, de racionális keretek közé szorítva a számokat is nyilvánvaló, hogy van, volt és lesz is munkahelyi szex. Kórházban az ügyeletesek nem csak a filmekben múlatják egymással az időt, bár nekik még egyszerű dolguk van, hisz szoba is, ágy is akad dögivel. Ahány munkahely, annyi megoldás, kivételesen az irodaház-zombik vannak legjobb helyzetben, itt ugyanis megszámlálhatatlan mennyiségű zeg és zug áll rendelkezésre, egy-egy félreeső, zárható helyiség ideális megoldás lehet. A kulcsot mindig fordítsátok rá, mert ha szigorúak a szabályok, kirúgás fenyegethet, és egyébként is rém kínos, ha rátok nyitnak. Jó esetben nem tűnik fel, ha egy negyed órára eltűnsz az asztalod mellől, de azért érdemes fedőszöveggel is készülni, csak a biztonság kedvéért.

Könyvtár
Bizony, minden egyetemista jól ismeri a kemény vizsgaidőszakokat, mikor a szorgalmas tanulás mellett kőkemény pasizás/csajozás folyik a büfében, és nemegyszer az egész napos összezárás után egyszerűen  nem megy tovább, azonnal a végére kell járni a friss izgalomnak. A helyszín elvileg rizikós, mivel a könyvtárosok és az olvasók is folyamatos cirkulációban vannak, így a látszólag félreeső helyek is kockázatosak, mivel bármikor betévedhet egy mongol szakos, akinek épp arra van dolga. Nem is beszélve a kamerákról, amelyek rendszerint minden olvasóteremben szép számmal jelen vannak.

A mosdó elvileg jó ötletnek tűnik, de általában nem egyszemélyesek és nagy a jövés-menés. Van azonban a könyvtárnak egy nagy előnye, mégpedig a rejtélyes raktárrendszer, ami általában az olvasótermek alatt húzódik, néha több emelet mélységben. Ha tényleg fűt a vágy, és bevállalós is vagy, próbálj lejutni ezekre az emeletekre, és idővel megtalálhatod a  tökéletes helyszínt. (Csak csendben súgjuk meg, az egyik fővárosi könyvtár katakombáiban valódi kis szerelemodú van, a lebukás veszélye csak akkor kúszik kilencven százalék fölé, mikor más kiút nem lévén, megnyomod a lifthívó gombját....)

Park, utca, sikátor
Sokszor az egyetlen kézenfekvő megoldás a közterület, ahol annyira szem előtt vagytok, hogy az már nem is feltűnő. Azért az alapvető biztonságra figyeljetek (úgy is), keressetek tereptárgyakat, amelyek mögé el lehet bújni, menekülőutakat, amerre el lehet futni, és soha, semmilyen körülmények között ne feküdjetek vagy üljetek a földre! A föld koszos. A falak durvák, a ruhák szakadnak. Autóban is csak látszólag vagytok biztonságban, a rendőrök, de a leskelődők is garantáltan odagyűlnek, ha a parkoló járgány izzad, inog, nyöszörög. 

Szórakozóhely
Legyen az kocsma, bár vagy komoly szórakozóhely, a pityókás szerelem ezeken a helyeken igen gyakori. Mellesleg különös hangulatot kölcsönöz az estének egy jó koncert után kicsit szexelni a mosdóban. Mert hol máshol lehetne? Ez az egyetlen lehetőség (kivéve kerthelyiségek, de a környező bokrokban néha nagy a tumultus), különösebben nem tudsz rejtve maradni, lányok-fiúk jönnek-mennek, így csak abban reménykedhetsz, hogy voltatok annyira diszkrétek és csendesek, hogy nem húztátok ki senkinél a gyufát, és nem kígyózik a sor az ajtó előtt, ahonnan majd ketten távoztok.