Szex azokon a napokon

Perverz vagy szexi?

Hosszú távú kapcsolatban elkerülhetetlen, hogy a férfi is találkozzon a piros betűs napokkal. Ezért jó, ha tisztázzátok, kinek meddig tart a határ a szexben!

Ön- és partnerismeret

Sok nő sokkal erősebb késztetést érez a szeretkezésre ciklusa alkalmával, mint egyébként. Először is magadban kell eldöntened, hogy ezeken a napokon közel engeded-e a férfit. Ha könnyű a menstruációd, és nincs ellene semmi kifogásod, akkor felhozhatod a témát partnered előtt. Ha a férfinek ellenérzései vannak, ne erőltesd, nem lesz jó vége. Ha kívánod is a szexet, várj, míg véget ér a vérzésed.

Szex

Vannak olyan férfiak, akik kifejezetten félnek a szeretkezéstől a piros napokon. Igazság szerint pedig sem neki, sem neked nem árt, sőt. Az orgazmus eljövetelekor az összehúzódó szövetek olyan folyadékot termelnek, és löknek ki a méhből, mely enyhíti a menstruációs görcsöket. Több indok is szól amellett, hogy szeretkezz ebben az időszakban:

  • az első, hogy biztosan nedves a hüvelyed,
  • a második, hogy élvezetesebb az orgazmus, mert érzékenyebb vagy,
  • a harmadik pedig az, hogy megsokszorozódik benned a vágyakozás és a tűz.

Ezenkívül minimális a teherbe esés kockázata, bár bekövetkezhet még ekkor is. Ha tampont használsz, még az orális szex is működik, persze csak akkor, ha elég a csikló izgatása számodra. Ha semmiképp nem akaródzik a hüvelyedbe engedni a férfit, próbáljátok ki a popsiszexet! Itt az idő, hogy gyakoroljatok!

Higiénia

Ha szexre adjátok a fejeteket a menstruáció alatt, fokozottabban kell figyelnetek a higiéniára. A férfi ügyeljen az alapos kézmosásra, te pedig alaposan mosakodj meg, de semmiképp ne használj hüvelyöblítést. Ha a párod csak a vértől ódzkodik, de mégis szeretkezni szeretne veled, használjatok óvszert. Ez egyébként is ajánlatos a fertőzések elkerülése érdekében. Ugyanis ebben az időszakban egy kicsit magasabb a rizikófaktor.

Szex a zuhany alatt?
Igen, persze, nincs szükség feltétlenül a szexre ezekben a napokban, de azért ha mégis megkívánjátok egymást, és nincs kedvetek a foltos lepedőt, törülközőt áztatni, akkor miért ne ugorjatok be a zuhany alá kettesben, lefürdetni egymást, stb

Beidegződések

Szinte mindenkire vonatkozik az a tény, hogy szülei tabuként tekintettek erre a természetes biológiai folyamatra. Így a lányok nagy része csúnyának és taszítónak érezheti magát a menstruáció ideje alatt. Erre még rátesz egy lapáttal az esetleges fájdalom és a látvány, valamint a kellemetlen illat. Pedig hidd el, semmi rossz nincs abban, hogy menstruálsz. Nem lettél sem csúnyább, sem mocskosabb, és végképp nem ellenszenvesebb! Egyébként pedig csak egyszer kell megtapasztalnod, hogy milyen, amikor pár napot késik. . . .

Azonnal megtanulod értékelni, és jóbarátként gondolsz rá.