Szex az exeddel

Tedd meg!

A szerelem esküvői ruha, a szex pedig farmer. Ha esküvői ruhát veszel, akkor az különleges alkalom, a legkülönlegesebb az életedben, így csak a legszebbet, a leginkább hozzád illőt választod. Míg farmerből több darabod is van. Van, amelyik szakadt, de kényelmes, van, amelyik szorít itt-ott, de remekül kihangsúlyozza az alakodat, és még sorolhatnám.

A szex az exeddel olyan, mint amikor megtalálsz egy rég elfelejtett farmert, amit imádtál, ám már rég kiment a divatból. Gyorsan belebújsz, és örömmel tölt el, hogy még mindig jó rád. Utcára sosem vennéd fel, de jó érzés visszaidézni a régi emlékeket. Ha egy volt pároddal bújsz ágyba, az is ilyen, hisz régen jó volt vele a szex, és azóta ez nem változott, ám tartsd észben, hogy nem véletlenül szakítottatok, ne akarj minden áron csőnaciban járni, ha a trapéz a divat.

Kellemes lehet egy ismert test, a megszokott mozdulatok, az, hogy tudod mit szeret, és ő is tudja, neked mi a jó. Otthonosan érezheted magad a karjaiban. A gátlásaid sem fognak előmerészkedni, amik egy új partnerrel rádtámadnának. Jó odabújni valakihez, és valljuk be, hogy szükség van a szexre. A volt barátod, pedig jobb választás egy egyéjszakás kalandnál.

  • Csak akkor menj bele, ha már túl vagy az exen és tudod, hogy ő is túl van rajtad.
  • Attól, hogy egykor talán elég volt a tabletta, figyelj a biztonságos szexre, hiszen utánad már lehetett partnere. Ebből a szempontból nem számít egykori szerelmetek.
  • Ha megtörtént, kezeld a megfelelő helyén az esetet, ez nem a kapcsolat újrakezdése vagy folytatása, hanem kellemes időtöltés.
  • Ha mégis több van benne, akkor azt minél előbb tisztázd vele!

Felejtsd el!

Ha azon kezdesz el gondolkodni, hogy milyen jó lenne újra összebújni a régi pároddal, akkor gondolj arra, hogy milyen elolvasni ugyanazt a könyvet, vagy megnézni egy filmet másodjára. Biztos hogy az élmény nem ér fel azzal, mint régen.

Ha hallasz egy jó viccet, remekül fogsz szórakozni a poénon, sőt később, amikor eszedbe jut, elmosolyodsz, de ha másodjára hallod, akkor csak unottan megrántod a vállad, vagy esetleg udvariasságból elengedsz egy gyenge mosolyt.

Ha az exeddel bújsz ágyba, akkor könnyen elkövetheted azt a hibát, hogy az idő által megszépített emlékekre alapozol, és így az élmény messze elmarad az elvárttól. Ne feledd, ha egyszer legördült a függöny, akkor vége az előadásnak.

Összefutottatok egy szórakozóhelyen és a jól ismert pillantással néz rád. Viszont egy hang a fejedben azt mondja, hogy nem lehet elfelejteni a múltat. Nem is kell. Lehet, hogy másnap reggel megalázónak éreznéd a helyzetet. Az, hogy egyszer együtt voltatok nem jogosítja fel semmire.

  • Ha így szeretnéd visszaszerezni, akkor ne menj bele. Egy futó szex nem javítja meg azt, ami elromlott, és utána sem biztos, hogy fényesen fogod érezni magad.
  • Ha a másik részéről érzed ezt, akkor sem érdemes belemenni, hiszen nagyobb jelentőséget tulajdoníthat neki, mint te.