Szex a neten

Az internet mindenre alkalmas. Hallgathatsz zenét, bevásárolhatsz, avagy élheted ott szerelmi és szexuális életed is. Kérdés, hogy milyen minőségben. . .Közösségi oldalak, társkeresők, szexfórumok - ma már komoly átjárás van köztük, hiszen mindegyiken ugyanarra megy ki a játék : ha nem a barátság vagy az üzlet a tét, akkor végül úgyis szexről van szó.

Haverkodásnak álcázva

A közösségi oldalak valójában exhibicionista fórumok, időnként álcázott társkeresők. Ez persze durván hangzik, de az intenzív felhasználók megerősíthetik a diagnózist. Az ember vagy azért készít portfóliót egy ilyen oldalon, hogy lenyűgözzön vele másokat, akik megcsodálják azt, és véleményt is nyilvánítanak, vagy ugyanezért, de határozott céllal: az ellenkező nemet óhajtja bevenni.

Ilyenkor előkerülnek az exek, a régi iskolatársak, vagy pedig a máshonnan-ismerősök kerülnek egészen új megvilágításba: potenciális partner lesz belőlük. Ma már teljesen megszokott dolog közösségi portálon randira invitáló levelet küldeni , és a feltett fotókból, információkból, zenékből kiderül, ki mire kapható. Igen, az iwiw-en is nyélbe üttetnek egyéjszakás kalandok. Nyáron pedig kifejezetten.

Társkereső oldalak

Az egyik népszerű online társkeresőnek árulkodó a látogatottsági grafikonja: évek óta minden júliusban mintegy megötszöröződik a kattintások száma . Vajon miért? Igen, persze, rendes polgárok is találhatók az ilyen oldalakon, és valóban előfordul, hogy lélektársak találnak egymásra, sőt, házasság és gyerek lett már egy-egy találkozásból. De az is biztos, hogy ha valaki csak úgy önfeledten randizni vágyik, tudja, hova kell fellátogatni - és a fotók alapján azt is, kinek kell írni.

Van, aki egyértelművé teszi az adatlapján, hogy csak alkalmi kapcsolatot keres, mások egyszerűen csak nem olyan elhivatott társkeresők, hogy ne mennének bele egy rövidtávú kapcsolatba, ha tetszik nekik a másik. Az itt vezetett naplókból pedig érdekes dolgok derülnek ki : rengeteg az olyan nő, aki - vagy a tartósabb kapcsolat reményében, vagy csak mert úgy tartja kedve - az első randin lefekszik az addig virtuális pasival.

Sok férfi nem titkolja, miért van ott: az arcát talán nem, de a hímvesszőjét annál több fotón láthatjuk - időnként kockás has és rettentő bicepsz kíséri az élményt . Érzékenyebb lelkűek még egy-két Kis herceg és Osho idézetet is felpakolnak a szakállas graffiti-szövegek mellé, hogy az intellektusra bukó, ám kiéhezett hölgyek is szívesen elegyedjenek levelezésbe vele .

Csak szex

Elképesztő a szexpartner kereső oldalak mennyisége. Itt nyíltan mutatja meg mindenki az árut és tárja fel igényeit, van, ahol videóval egybekötött ízelítőt is kaphatunk . Nehéz ugyan megkülönböztetni az egyszeri nimfománt a profitól, de egy telefonból azonnal kiderül, van-e tarifa.

Aki virtuálisan szeretné megoldani az aznapi betevő szexet, az válogathat a letölthető filmek és a live kukkoldák kínálatában . Utóbbi folyamatos fejlődésének köszönhetően ma már amatőr pornófilmrendezővé is válhatunk: a hitelkártyánkról leemelt összeg függvényében a szereplők nemét és számát bármilyen összefüggésben meghatározhatjuk , de kérhetünk állatot, szado-mazót, vagy más, aberrált extrát is a show-hoz.