Szex a kocsiban

Szükségmegoldás is lehet, de ellaposodó félben lévő szerelmi életeteket is feldobhatja. Mi az? Szex a kocsiban.

Igaz, hogy nem olyan kényelmes, mint a franciaágy, és fennáll a lebukás veszélye, de pont az adja meg a dolog pikantériáját, főleg, ha egy kis fantáziával vegyítjük: a motorháztetőtől a hátsó ülési rengeteg variációt, pozíciót kipróbálhattok. Íme néhány tipp:

Motorháztető:

Választhattok a misszionáriushoz hasonló pózt, hanyatt fekszel a motorháztetőn, és partnered úgy hatol belénk. Lábaddal átölelheted partnered derekát, vagy a még mélyebb behatolás érdekében a vállára rakhatod a lábadat. Az akrobata hajlammal - és jó fizikummal - rendelkezők ''talicskázhatnak'' is. Ilyenkor a nő arccal a motorháztetőre fekszik és a férfi hátulról hatol be, és közben úgy tartja, mintha talicskát tolna. Ha akarod nyugodtan kulcsold át partneredet a lábaddall a könnyebb tartás érdekében.

Első ülés:

Ha nem akarsz a motorháztetőn akrobatikázni, akkor választhatjátok az első ülést is. Az ülést döntsétek meg egy kicsit és indulhat a buli, hagyományos módon, de ha ahhoz van kedved akár lovagolhatsz is.

Hátsó ülés:

Természetesen a hátsó ülés is tökéletes terep a hancúrozáshoz. Itt is nyugodtan kipróbálhatjátok a hagyományos pózokat, vagy éppen franciázhattok, és ha ahhoz van kedvetek, akkor pároddal egyszerre nyújthattok egymásnak orális örömöket.

Feles megoldás:

Ki mondta, hogy csak az első vagy a hátsó ülésen pajzánkodhattok. Próbáld ki, hogy párod mit szólna hozzá, ha mi elöl maradnál, ő pedig hátul és így elégíted ki orálisan! Vagy nyisd ki a kocsi ajtaját, és kívülről kényeztesd!