Óvszer trükk

A legtöbb férfi szereti, ha partnerük felhúzza nekik az óvszert. Néhány nő azonban ügyetlennek vagy egyenesen nevetségesnek tartja magát.

Ebben az esetben valószínűleg csak a gyakorlat hiányzik . A szerelmi játék során az óvszer felhúzása még élvezetes is lehet. Természetesen ezt nem halálkomolyan kell csinálni. Ha ez idegesít, beszélj közben ? a tréfálkozás lazít. Tulajdonképpen sokkal inkább az a kínos csönd idegesítő, amely az egész eseményre történő feszült koncentrációt kíséri. Az is segíthet, ha mindkettőtök figyelmét szórakoztató formában másra tereled, például minden alkalommal másféle mulatságos óvszert próbáltok ki (erre a célra léteznek olyan speciális üzletek, ahová egyáltalán nem kínos bemenni). Ily módon mindketten tréfásan vehetitek a helyzetet, és az egész dolgot játékosan foghatjátok fel.

Az is sokat segít ha egyszerűen megmondod a párodnak, hogy nincs túl nagy gyakorlatod az ilyesmiben. Hidd el megértő lesz és biztosan segít. És ugye azt te is tudod, hogy ''gyakorlat teszi a mestert''.

Ha kézzel már profin megtanultad felhelyezni az óvszert akkor lehet próbálkozni szájjal.. A művelet némi gyakorlással közel hatvan másodperc alatt elvégezhető, és az élmény hatására valószínűleg aki eddig nem szerette az óvszert, az is rászokik . A profi óvszerfelhelyezők azt tanácsolják, hogy ízesített, de semmiképp se síkosított óvszert válassz, a legtöbb síkosítnak ugyanis borzalmas íze van (főleg azok, melyek spermaölőt is tartalmaznak), nem beszélve arról, hogy a sikamlós darabot felhelyezni nem épp egyszerű.

Kellemes gyakorlást!