Önkielégítés közösen

Sokan tartják erotikusnak, ha nézhetik, ahogy párjuk maszturbál. Ehhez viszont kölcsönös bizalomra van szükség, hiszen akár kiszolgáltatottnak is érezheted magad azáltal, hogy teljesen kitárulkozol. Ha viszont megvan hozzá a kellő bátorságod és bizalmad, de még nem csináltátok, akkor próbáljátok ki, nagyon izgalmas élmény lesz!

Miért?

- Valamiféle tiltott és fűtött erotikája van annak, ha lát, vagy ha te látod
- Ha látjátok egymást, az később segítség lehet abban, hogy miként szerezzetek örömet a másiknak.
- Nagyon izgalmas és bensőséges, ha átkarol közben a párod. Erős orgazmusod lehet ettől a titkos játéktól.
- Megtanulhatsz olyan technikákat, melyek soha nem jutottak volna eszedbe, ha nem látod a párodat önkielégíteni.
- Fáradtság esetén célszerű, mert mindenki tudja a dolgát. . .

Szexuális szükségletek

Az ember fantáziája, így szexuális fantáziája is kimeríthetetlen és kielégíthetetlen. Bármennyire is tisztában vagy a párod készségeivel, képességeivel, kívánságaival, biztos mindig lesznek olyanok, amikről nem tudsz. Ez rád is vonatkozik, valld be őszintén. Bár fantáziálunk róluk, bizonyos dolgokról egyszerűen nem merünk beszélni a partnerünknek. Közös maszturbálás esetén viszont végképp előtörhetnek azok a fantáziák, melyekre titokban gondolni szoktál. Ez egyáltalán nem probléma, mert többnyire csak a képzeletedben teljesülnek, és ez épp eléggé kielégítő számodra. Hagyd hát, hogy elragadjon a képzelet, és hagyd, hogy a párodat is elragadja! Amikor ismét együtt lesztek, eggyel több olyan jelenet lesz fantáziavilágodban, ami eget rengető orgazmushoz vezet.

Hogyan?

Egymás előtt csináljátok éppen ugyanúgy, mintha egyedül lennétek. Engedd el magad, ha akarod, csukd be a szemed, és játssz a testeddel. Élvezd a mozdulataidat, miközben ő is élvezi a saját kezét. A látványtól izgatottabbá válsz majd, és az is előfordulhat, hogy így is egyszerre értek a csúcsra. Ha külön-külön végzitek az önkielégítést, akkor tanulmányozd a technikáját, tanulj belőle! Amikor önmagadnak teszed, akkor ő lesheti el a fortélyaidat. Besegíthettek egymásnak orálisan is. A férfiak nagyon szeretik, ha önkielégítés közben egyszer-egyszer szájjal kényeztetik őket. Nem kell teljesen átvenned a terepet, csak óvatosan érintsd néha a péniszt a nyelveddel, a heregolyókat pedig a kezeddel vagy a száddal. Ez még jobban felizgatja a párod, és nagyon gyorsan a csúcsra jut. Eközben a jelenet téged is felhúz, és segítségedre lesz az önkielégítésben.