Az okos Nő ismérvei

Beszélgettem múlt éjjel egy nálam idősebb és talán tapasztaltabb nővel. A párkapcsolat nevű izéről esett szó. Mi is kell egy megrendíthetetlen alaphoz. Ő is és Én is baromi sokat dolgozunk. Megfeszített munkatempó és sok felelősség nyomja a vállunkat. Az intim szféránk meg közben romokban hever.

Sok mindenről esett szó, hogy mit tud tenni egy Nő olyankor, ha párja hasonló cipőben jár, mint Mi, de csak egy mondatot emelnék ki, ami véleményem szerint többet ér 10 oldalnyi blah blah -nál is.

Íme:

.."a másik, amit tanultam, hogy az okos Nő a háttérben támogatja a férfit"..

Egyet értesz, vagy nem? Írd meg!

lilla képe
Teljesen egyetertek

Teljesen egyetertek veletek!Ez igy van!Es ezt nem egobol mondom!De a ferfinek kell h egy no mogotte legyen!Es ez ugyanigy van forditva is!Az ember egy tarsas leny!Nem elhetunk egyedul az nem normalis!A lenyeg h a parok segitik egymast joban es roszban ott vannak egymasnak!A ferfiaknak meg foleg kell nemi eligazitas!Egy no ott kell legyen mogottuk es mondja h mi jo es mi helyes mit szabad es mit nem!Tanacsot kell adjon meg ha a ferfi nem is keri!Ugyesnek kell lennie es ami nagyon fontos engedje h a ferfi jojon ra a dolgokra had erezze azt h o a fonok!H o az okosabb!Pedig nem igy van!De nekik ez igy jobb!Es csak vezzesuk ra oket a megoldasra ne ragjuk a szajukba!
Cupp!!!
Lili

lilla írta - szo, 2011-04-09 12:45