Nyár, flört, szex

Nyáron nem csak a hőmérő higanyszála kúszik egyre feljebb, hanem a szervezetben is rohamosan nőni kezd a szerelemhormon, azaz az endorfin szintje. Vagyis a nyár és a flört elválaszthatatlan fogalmak!

Mámoros éjszakák

A nyári felszabadultság, a féktelen bulizás, egy-két pohár ital könnyen legyőzi a gátlásokat. Még az is enged ilyenkor aki normális esetben ezt soha nem tenné meg -illetve mivel boldog párkapcsolatban él, soha eszébe sem jutna. Mielőtt azonban belevágnál egy igencsak erotikusnak ígérkező éjszakába, állj meg egy pillanatra - még akkor is, ha nehéz - és gondold végig a dolgot .
- Tartozol-e valakinek elszámolással?
- Megbántasz-e valakit a viselkedéseddel?
- Mire is vágysz tulajdonképpen?
- Végül: képzeld el, ha csak egy pillanatra is, a másnap reggelt. . . Ha pedig még ezek után is akarod, akkor hajrá...

Hallgatni arany?

Vagyis - ha megtörtént - be kell-e számolni minden apró flörtről, illetve hódításról? Hiszen ugyan hallgatni arany - de nem leszünk-e saját magunk ellenségei, és nem kotyogjuk-e ki egy óvatlan pillanatban azt, amit titkolni - és feledni - kellene?
Mondogathatod magadban, hogy soha többé nem teszel ilyet, és csak most az egyszer fordult elő és életed szerelmének erről nem kell tudnia, így lesz jobb mindkettőtöknek. . .stb. Ettől még nem lehet lezártnak tekinteni az ügyet. Ha ezek a gondolatok meg is nyugtatnak egy időre, egy életre nem tetsz pontot a dolog végére.

A nagy kérdés tehát marad: megéri-e felborítani egy - vagy két - családot pár óra izgalomért, édes kis semmiségért ? Hiszen azzal mindkét félnek tisztában kell lennie, hogy egy mámoros, forró flört nem világmegváltó szerelem. . . És hiába édes minden perce, annál keserűbb lesz majd a végjáték. . .

Pro és kontra

Végül lássuk, milyen érvek szólnak a forró nyári flörtök ellen és mellett:

Ellene:
- nemi betegség, AIDS veszélye;
- nemkívánatos terhesség -  még a tabletta mellett is megesik; 
- lelkiismeret-furdalás;
- csalódás: a reggeli ébredés ugyancsak kiábrándító lehet;
- kitudódhat: kellemetlen következményekkel járhat;

És mellette:
- mámorító: szenvedélyes, gátlástalan izgalmas éjszaka;
- önbizalom-fröccs: ugyanis hódítani jó érzés, bizsergető;
- tanulhatsz belőle: vagyis olyasmiket leshetsz el alkalmi partneredtől, amikről nem is gondoltad volna, hogy izgatóak lehetnek;
- levetkőzött gátlások: vagyis ugye vannak olyan vágyaid, amelyeket nem osztasz meg a pároddal...
- bármi lehet belőle.