Mit tanulhatsz a pornósztároktól?

Annak ellenére, hogy utálod, ha pasid pornót néz, érdemes kicsit elgondolkozni azon is, vajon mi az, amit hasznosíthatnál ezekből a sikamlós filmecskékből. Tanulj velünk!

1. Mutass egy kicsivel több lelkesedést bébi!

Jókislányok- úgy gondolják, nem a szex a legfontosabb az életben. A karrier, a háztartás, a gyereknevelés, sokkal előbbre való a nemi életnél. Így hát ha drága párod úgy érzi jó lenne egy kicsit hanyatt fekvésben edzeni, kifogásokat keresel és megmagyarázod miért nem érsz rá most a szexre.

Pornósztárok- Testbeszédükkel, gesztusaikkal, öltözködésükkel csakis egyet sugallhatnak: kívánom! A pornóbébik tudják, milyen lehangoló érzés, ha szeretnél fejest ugrani valakivel a hálószoba legpuhább párnái közé, aki ezt nem akarja. Hiszen ez olyan, mint amikor te romantikus vacsorára vágysz, pasid viszont csak a tévét bámulná... mint a falra hányt borsó.

Mit kell tenned?

Vedd kezedbe az irányítást! Ébreszd fel párod egy forró csókkal. Küldj neki rakoncátlan üzenetet, mennyire kívánod. Nézz mohón a szemébe és mondd el, mennyire be vagy indulva.

 

2. Engedd ki a hangod!

Jókislányok- jaj, nem akarok közönséges lenni, inkább némán szeretkezem, nehogy a szomszédok meghallják. Ezért inkább összeszorított ajkakkal szeretkezel, mintha ott sem lennél.

Pornósztárok- egyértelmű jelzésekkel adják partnerük tudtára, milyen nagy élvezetben van részük. Nyögdécseléssel, sikolyokkal, piszkos szavakkal fejezik ki a kéjes pillanatok gyönyörét.

Mit kell tenned?

A legjobb az aranyközépút. engedd szabadjára a lelkedből feltörő hangokat! Finom nyögésekkel, sóhajtozással, kedves vagy akár gerjesztő szavakkal fűszerezd meg az együttlétet. Mondd ki bátran mi esne jól, vagy, hogy mennyire élvezed a szexet.

 

3. Szeresd AZOKAT a dolgokat!

Jókislányok- Nem szereted hátulról csinálni... nem szereted látni magad közben, kövérnek érzed magad, legszívesebben a paplan alatt szeretkeznél... viszolyogsz az orális szextől, és hülyeségnek tartod a tűsarkúban való szeretkezést? Hát így nem leszel túl gerjesztő...

Pornósztárok- Ők mindent szeretnek. Számukra nincs tabu. Ha a partnerük kutyapózban szeretné, hát legyen kutyapóz! Az általános forgatókönyv szerint először orális szexszel kényeztetik egymást a párok. Később rátérnek a lényegre, majd különféle figurákat mutatnak be, a lehető leglátványosabb pózokat, - amiket elsősorban ugyan a kamera látószöge miatt alkalmaznak- végül pedig az orgazmus közeli férfit ízes orális szexben részesítik, így ennek keretében fejezik be a mozit, a férfi látványos elélvezésével.

Mit kell tenned?

Senki nem mondta, hogy holnaptól ne legyenek többé tabuk. Csupán egy kicsit nagyobb rugalmasságra kellene szert tenned. Te is egyre jobban fogod élvezni.

 

4. Segítsd magad még nagyobb élvezethez!

Jókislányok- az önkielégítés olyan intim tevékenység, melyet kizárólag egyedül végezhetünk, de azt is nagyon ritkán illik csak és természetesen életünk végéig titokban kell tartanunk... isten ments, hogy szex közben, vagy előtt magamhoz nyúljak!

Pornósztárok- Ők aztán nem titkolják, hogy szeretik felfedezni a testüket.

Mit kell tenned?

Ne légy gátlásos! Minél jobban felfedezed a tested, annál jobban fogod élvezni a szeretkezést. Ha a pasid meglátja, hogy saját magadat simogatod, el fog ájulni a gyönyörtől.

 

5. Legyenek új dicséretek az ágyban!

Jókislányok- nagyon kellemes volt... nagyon jó volt. Igazán élveztem. Mondaná a jó kislány a szeretkezés után. Uncsi..

Pornósztárok- A szexi lánykák folyamatosan azt hajtogatják: te vagy a legjobb! Imádom a kemény farkad, csináld még, érezni akarom a keménységed stb.. természetesen ennél még cifrábbakat is mondanak, de már én is inkább a fantáziádra bíznám. . .

Mit kell tenned?

Ha azt mondod neki, "életemben nem szexeltem ilyen jót, mint veled", ha kifejted, mit élveztél a legjobban, melyik mozdulata volt olyan isteni, pasid a mennyekben fog járni a boldogságtól.

 

6. Fantáziálj!

Jókislányok- fantáziálni csak itt belül, csendben szabad...

Pornósztárok- Szexuális fantáziában nem lehet hiány, hiszen már maga a pornó is egy szexuális fantázia bemutatása.

Mit kell tenned?

Mondd el mire vágysz, miről ábrándozol. Osszátok meg egymással titkos vágyaitokat és legközelebb akár ki is próbálhatjátok! A nemi életet garantáltan felpörgti egy jó kis közös ábrándozás, hát még a megvalósítás fázisa!

 

7. Ne tégy neki szívességet!

Jókislányok- ''Drágám, mivel ma olyan jó fiú voltál, megajándékozlak az orális szexszel. Ha segítesz a takarításban, még kutyapózban is csinálhatjuk..."

Pornósztárok- A lányok ugyanúgy vágynak a különféle pózokra, az orális szex élvezetére. Így aztán számukra nem jelent különösebb gondot, hogy megértsék ezeket a vágyakat.

Mit kell tenned?

Ne tégy több szívességet! Próbáld meg te is éppúgy élvezni a különlegesebb szexuális mechanizmusokat akár a párod. A lelki terrort pedig mindenképpen tartsd távol a hálószobától.

 

8. A változatosság gyönyörködtet

Jókislányok- Ha kitalálták mit szeret a párjuk, ezentúl csak és kizárólag ezt a módszert alkalmazzák annak érdekében, hogy eljuttassák szerelmüket a csúcsra. Szeretkezés közben másra sem koncentrálnak, így a saját élvezetüket hajlamosak a háttérbe szorítani még akkor is, ha párjuk talán valami újra, valami másra vágyna.

Pornósztárok- A változatos szexuális együttlét bemutatása elmaradhatatlan egy pornófilmben. Pózról pózra váltakozva látható amint a lányok élveznek. Bár pontosan tudják mi a jó a másiknak, mikor milyen mozdulatok milyen reakciókat váltanak ki partnerükből, ezeket a hasznos információkat mégis változatosan alkalmazzák.

Mit kell tenned?

Elsősorban koncentrálj arra, hogy amit csinálsz, azt élvezd is. A vágyak vezéreljenek és ne a megszokás!

 

9. Légy nyugodtan önző!

Jókislányok- ''A lényeg, hogy ő elmenjen. A többi nem számít. Ha szerencsém van, nekem is lesz majd orgazmusom, de ha nem, az sem számít. Örülök, ha látom, hogy neki jó volt.''

Pornósztárok- Míg a jó kislányok önfeláldozóan vetik alá magukat az aktusnak, a pornósztárok szinte magukra rángatják partnerüket hiszen annyira kívánják a szexet.

Mit kell tenned?

Elsősorban tedd azt, ami neked élvezetet nyújt! Engedd el magad, amennyire csak tudod, és élvezz! Bátran foglalkozz magaddal, hiszen pasidnak is annál jobb, minél lazább vagy és minél jobban élvezed a dolgot.