Miért járnak prostikhoz a pasik?

Milyen okok húzódnak meg a férfi fejében, amikor eldönti, hogy elugrik a kupiba? Újdonság, titok, nyíltság? 

 

Mit nem kapnak meg otthon?

Sok feleség, nő, családanya, barátnő, élettárs kereste már a választ arra a kérdésre, hogy mi hajtja a férfit az örömlányokhoz. Mi is nagy kutatásba fogtunk, hogy kiderítsük a férfiak okait, és azt, mit tehetünk, hogy otthon is kiélhessék vágyaikat, amit esetleg egy prostinál tesznek meg.

Egyes becslések szerint a férfiak több mint hetven százaléka járt már életében prostituáltnál. A visszajáró vendégek aránya ennél jóval kisebb, mindössze tíz százalék. Sokszor előfordul, hogy a tinédzser fiúk szégyellik szüzességüket, ezért egy profi segítségét kérik; születésnapokon vagy házasság előtt pedig a haverok gyakran vásárolnak ajándékba nőket, hogy beteljesítsék barátjuk álmait.

Két típusa van a férfimotivációnak: Az egyik csak szexet akar, most, azonnal, kérdés nélkül, másik típusnak többre van szüksége a szexnél.

1. típus: a puszta élvezetért

Ez a típus csupán a puszta élvezet miatt választja az örömlányokat. Azokon a férfiakon, akiknek a motivációja az általuk preferált szex megszerzése körül forog, könnyen segíthet otthon a partner is, feltéve, ha van ilyen.

Sok férfi számára óriási kísértést jelent a prostiknál az a megoldás, miszerint nem kell a női lelket ápolni, illetve az előjátékkal bíbelődni. A férfi ebben az esetben hódolhat a saját egójának, hiszen a szexuális érintkezés csupán az ő kielégülése körül forog. Nem kell odafigyelnie a partnerére, csak arra, hogy ő élvezzen: akkor és úgy, ahogy akarja.

Ebben az esetben könnyedén kérhet a pénzéért olyan szolgáltatást, amelyre régóta vágyott, vagy amiről fantáziált. Játszhat szerepjátékot, kérheti ejakulációjának ''megtekintését'' mindenféle formában, hódolhat az anális szex örömeinek, vagy akár választhatja a lekötözést. A prostiknál nincsenek szabályok, vagy ha vannak, azokat általában a férfi állítja fel: lehet ő a domináns, és saját kénye kedve szerint irányíthatja a dolgokat.

Ha van partner, és mégis. . .

A partnerrel rendelkező férfiak sokszor az otthon be nem teljesített vágyak miatt döntenek az örömlányok mellett. Egyik tipikus vágya a férfiaknak: ''Milyen jó lenne egyszer úgy hazamenni, hogy otthon az asszony meztelenül főz, majd amikor hazaérek, megfordul, lehúzza a sliccem, furulyázik egyet, és utána elmehetek lefeküdni.'' Ebben a vágyban nincs semmi meglepő vagy megdöbbentő, főleg ha a férfi a partnerének is beszámolna erről. Ekkor még arra is lenne esélye, hogy megkapja otthon és ingyen álmait, vágyait. Számtalan nőnek van ugyanis legalább ennyire vad fantáziája.

Ha nincs partner. . .

Azonban nem szabad megfeledkezni azokról a pasikról sem, akiknek nincs tartós párkapcsolatuk, sokat dolgoznak, és egyszerűen nincs idejük bíbelődni egy lány meghódításával. Fizikai szükségleteik ugyanúgy vannak, mint más férfinak, ezért a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldásként a prostit választják, de az indok tulajdonképpen ugyanaz. Gyors stressz-levezetés, nincs felesleges lélekápolgatás, a szexről szól a dolog, nem másról.
 

2. típus: ha több, mint fiziológia

Nagyobb fejtörést okoz a férfiak azon csoportja, akik nem csupán a szexért fordulnak az örömlányokhoz.
Nem egyszer hallhatsz olyan történeteket, amikor a férfi arról számol be, hogy már nem tud nőként tekinteni a feleségére, és ezért ő sem érzi magát férfinak. A pszichológusok szerint az életünkben a két legfontosabb dolog a hatalom és a szex, és ez a kettő szervesen összefügg. A nem csupán szex által motivált férfi a hatalmát szeretné a prostituált segítségével megélni, mert otthon, a felesége mellett ez nem megy. Amikor egy férfi megalázza a prostituáltat, lényegében a saját kisebbségi komplexusát próbálja meg legyőzni. Amióta "nem kötelező" a nőknek felnézni a férfiakra, azóta az erősebbik nemnek még több visszaigazolásra van szüksége arról, hogy ő a teremtés koronája. A házasságok, az emberi kapcsolatok azonban a legritkább esetben állnak puszta csodálatból. A férfiak úgy érzik, hogy ha nem hibátlanok, akkor nem is szerethetők. Az önbecsülésük nagyban összefügg a szexszel is: egy férfi attól érzi magát férfinak, ha jól teljesít az ágyban.

Az ilyen férfiak esetében az igényeket otthon úgy tudják kielégíteni partnerük, ha belemennek szerepjátékokba, akár még a szado-mazo határait súrolva is. A férfiak ezen típusának éreznie kell, hogy hatalma van partnere felett, ha csak a szex területén, akkor is. Ilyen esetek akkor alakulhatnak ki, amikor a feleség a munka területén sokkal sikeresebb férjénél, és a pénz nagyobb részét is ő teremti elő a család számára. Ebben az esetben a férfinak visszaigazolásra van szüksége azzal kapcsolatban, hogy ő a férfi.

Pecci képe
Nem mindenben adok igazat.

Nem tartom ezt a cikket teljesen igaznak. csak egy-két része van ami valós belőle. Őszinte leszek, én prosti vagyok. Nem állok az utcán, és magam ura ként "főnök" nélkül.
Szóval miután ebben élek átlátom, h ki miért jár. Én sokat beszélgetek a vendégeimmel mert szeretik ha meghallgatom őket. És elszokták mesélni azt is, h miért járnak lányokhoz. És a 40 feletti vendégeim többségétől azt a választ kapom, h a feleség eltaszítja ill. ha közeledik felé olyan a viselkedése mintha "Jég királynő"-nek képzelné magát!

Pecci írta - sze, 2011-09-21 02:33