Legyél jobb szerető!

Bűnösnek érzed magad a következőkben felsorolt ''szexbűnök'' elkövetésében? Mindegyik magában rejti a veszélyt, hogy tönkreteszi a szexuális életed, de ne pánikolj - megelőzhetőek. Ha párod valahai legjobb szeretője akarsz lenni - arról már nem is beszélve, hogy a saját örömöd is maximalizálod - akkor most jól figyelj!

Finnyásság:

A legtöbben orális szex közben élik át a legnagyobb orgazmust , így aztán megbocsáthatatlan, ha megvonod párodtól ezt az örömet. Sok nő azonban undorodik ettől, pedig gondoljunk csak bele, hogy milyen érzés a pasinak, ha a nagy becsben tartott szerszámát finnyáskodva közelítik meg!

Megoldás:Gyakran a nem kívánt illatok a legnagyobb visszatartó erő, így akció előtt zuhanyozzatok le. Ráadásul ha nem megy, akkor nem kell lenyelni az ondót, mikor érzed, hogy már közeledik az ejakuláció, akkor folytasd a műveletet a kezeddel, és hagyd, hogy valahova a testedre élvezzen.  

Félsz a kísérletezéstől:

Azt szeretné párod, hogy pincérnőnek öltözz? Tejszínhabot nyalogass a köldökéről? Egyéb játékok? Dobjuk félre az aggodalmainkat, végül is mi bajunk származhat belőle, ha kipróbáljuk? Örömet szerzünk neki és esetleg magunknak is? Ha mindig elutasítod a kéréseit, akkor a következő üzenetet közvetíted felé: a te kielégülésed nem olyan fontos, mint az enyém.

Megoldás: Legyen az a mottód, hogy amíg olyat kér, ami nem ütközik teljes mértékben a normáiddal, akkor még ha annyira nem is tetszik adsz neki egy esélyt. Ha nem megy, akkor találjatok ki valamit közösen, ami kizökkent benneteket a rutinos szeretkezések csapdájából, és mind a ketten egyformán örömünket lelitek benne.

Nem ismered a saját testedet:

A legtöbb nő egyedül éli át az első orgazmusát, mivel a férfiakkal ellentétben ezt nálad nem olyan egyszerű elérni. Míg a srácok azzal küzdenek, hogy a szerszámuk úton-útfélen jelez, addig a nőknek nyugalomra van szükségük. Ismerős az elsötétített szoba, azon imádkozva, hogy anyukád ne nyisson be? Frusztráló, de megéri, hiszen közben kitapasztalhatod, hogy milyen gombokat kell megnyomnod, hogy képes legyél az orgazmusra.

Megoldás:Ha úgy érzed, hogy az orgazmusaid nem olyanok, mint amilyeneknek lenniük kellene, akkor fordíts rá időt, hogy megismerd a testedet. Elégítsd ki magad többféleképpen. Szeretkezés közben is figyelj, hogy mit élvezel és mit nem, és azon is gondolkozz el, hogy múltbeli partnereid mivel tudtak felizgatni téged. Végezetül, vedd tudomásul, hogy a szexuális életeden folyamatosan dolgozni kell, hogy ne válj a rutin rabjaivá, ne vesszen ki belőle a szenvedély.

Sose veszed át az irányítást:

Ha mindig arra vársz, hogy a párod kezdeményezzen, akkor rossz úton jársz. A hatalom nagyon izgató, és semmi se izgatóbb, mintha váratlanul lehúzod a sliccét.

Megoldás:Kezdeményezz, amilyen gyakran csak lehet - és lehetőleg ne panaszkodj sűrűn fejfájásra. Az emberek a szokások rabjai. Elég ha három-négy napig megeszünk egy szelet csokit és az ötödiken már kívánni is fogjuk. Ugyanez a helyzet a szexszel - a testünk igényelni fogja, ha rendszeres, és így a libidónk se fog csökkenni.

Zavarba jöttél?

Talán átélted már. Az egyik pillanatban még kéjesen nyögdécselsz, a másikban pedig már egy kevésbé érzéki hang távozik belőled. Vagy fel van kapcsolva a villany észreveszed, hogy a menstruációd hamarabb jött meg? Esetleg leesett a műszempillád? Stb.

Megoldás:Szó, ami szó ciki helyzetek, de lehetnek viccesek is, ha nem kerítesz nekik nagy feneket. Gondolj inkább arra, hogy az emberi mivoltodat mutatod, és még intimitást is kölcsönöz a kapcsolatnak, hogy nem vagy tökéletesek.