Kétféle férfi létezik..

Úgy gondolom, hogy kétféle férfi létezik;

A "bonyolult", és a viszonylag "normális". Az egyik személyt az utóbbi, a másikat, pedig a "bonyolult" csoportba tudnám sorolni.

Ha pedig a nőket is csoportosítanánk, akkor magamat is - egyéb visszajelzések alapján - a bonyolult csoportba, vagy nem is.. a "Bonyolult és furcsa" csoportba sorolnám.

Mi történik akkor, ha két bonyolult ember összetalálkozik? Az érzés leírhatatlan! Talán a 'zavartság' szóval lehet részben jellemezni, amely mindkét fél részéről jelen van. A nőt megzavarja az energia, az a kisugárzás, ami a "bonyolult férfi" felől árad a nő felé. Az, amikor forr körülöttük a levegő, és bárhol vannak csakis egymás a cél.

"Bonyolult" az a nő, ha nem, ha ilyet érez, csakis egyszer, onnantól kezdve megváltozik az élte. Megváltoznak az igényei a férfiakkal szemben, de egy dolog nem változik;

Minél többet és többet akar kapni abból a férfiból, aki ezt először megadta neki.

A ?bonyolult' férfi mellett nincs nyugodtság, annál több szenvedély / szenvedés. Ez teljesen kielégíti a "Bonyolult és furcsa" nő igényeit, mivel igényli a harcot, az érzelmeket. Nem nyugszik, amíg ezt meg nem kapja, még akkor sem, ha nem biztos, hogy eléri a célját. Az ösztön mindig is ott lesz benne, mert ez a típusú nő csak így lehet boldog.

 

Lássuk a másik példát;

"Bonyolult és furcsa nő" kontra "viszonylag normális" - ÁTLAGOS - férfi. Az elsődleges cél itt is a boldogság elérése, aminek ebben a párosításban csekély az esélye. A "Bonyolult" nő nem tud kibontakozni, először megnyugszik, majd boldogtalanná válik a "viszonylag normális" ?ÁTLAGOS- férfi jelenlétében. Ebben a kapcsolatban az érzelemmentesség, a teljes nyugodtság szótlanság, majd a teljes elhidegülés kap döntő szerepet. A nő hamar boldogtalanná válik majd egyszer, s mindenkorra menekülésbe kezd.

Talán tapasztalatból mondhatom azt, hogy ha egyszer bonyolult nővel vagy férfival találjuk magunkat szemben onnantól kezdve a cél csak egy lesz, hogy egyszer majd mi is megtaláljuk a miénket..