Izgasd fel!

Ha tartós kapcsolatban élsz, eljöhet az idő, amikor úgy érzed, már nem a régi a szex. Ne ess kétségbe, azért még nincs itt a világvége, ezt az érzést is meg kell tanulni kezelni és megoldani. Ha úgy érzed, már nem kíván annyira a párod, ne kezdj el hibákat keresni magadban! Nem várhatod tőle, hogy mindig úgy lelkesedjen irántad, mintha épp akkor jöttetek volna össze!

Izgasd fel!

Ha nem alkalmas az idő a szeretkezésre, mert rohanni kell munkába, vagy mindjárt megérkeznek a vendégek, ingereld egy kicsit a pasidat! Kezdj szenvedélyesen csókolózni vele, cirógasd egy kicsit a kényes pontjait, súgd a fülébe, hogy mennyire kívánod, aztán persze idő híján hagyd abba! Meg fog őrülni érted, és alig várja majd, hogy hazaérjen a munkából, vagy, hogy elmenjenek a vendégek, hogy neked eshessen.

A technika ördöge segít a vágyfokozásban

Kezdj e-mail-ezni a pasiddal! Küldj neki szexi történeteket, írd le a titkos vágyaidat! Rendkívül jó hatással lesz a libidójára. Neked is segíthet feltárni a rejtett óhajaidat, így ha szemtől-szembe zavarba ejtőnek érzed kifejezni, mi izgat fel igazán az ágyban, így mégis tudtára adhatod. Hidd el, a pasid fantáziája szárnyalni fog, és napközben is te jársz majd az eszében.

Ragadd meg a lényeget!

Suttogd a pasid fülébe, hogy becsukod a szemed, ő pedig fogja meg a kezedet, és tegye oda, ahova csak szeretné! Biztosítsd a felől, hogy bárhogy is dönt, te a kiválasztott testrészt jó alaposan megmasszírozod. Úgy érzi majd, övé az irányítás, valójában azonban a te kezedben van a gyeplő. Azért ha többször egymás után a hátára teszi a kezed, válts módszert, és gondolkodás nélkül ragadd meg a lényeget!

Vekker helyett

Nincs semmi, ami jobba felébresztené a szexuális vágyat az orális ébresztésnél. Nézz csak párodra! Ugye, milyen ennivaló, amikor alszik?

Szerepjátékok, édes álmok. . .

Hagyd fantáziádat szabadon szárnyalni, és avasd be társadat is! Ám csakis azt tedd, ami valóban örömet okoz! Ha például szexis harisnyatartóban nem érzed jól magad, biztos senkinek sem hoz örömet az együttlét ezen kiegészítője.

Vetkőzd le a félelmeid!

Sajnos vannak olyanok is, akik még szeretkezés közben is kínosan ügyelnek külsejükre: ''Biztos nagyon eltorzult az arcom. . .'' Az efféle fékektől, gátaktól és gondolatoktól érdemes minél hamarabb megválni, hiszen az igazán beteljesült szerelem egyik legfontosabb előfeltétele a feltétlen odaadásra való készség.
Nem egyszerű ez azokban az esetekben, amikor a nők attól félnek, hogy fokozódó izgalom esetén elvesztik önkontrolljukat, és partnerük előtt kiszolgáltatottá válnak. Ilyenkor a szex félelmet okoz, hiszen a másik ebben a helyzetben különlegesen közel kerül. A két ember között erősödő bizalom hatására azonban önmagától megszűnik ez a probléma.
Az orgazmus másik ellensége: a partnerrel szembeni elnyomott harag. Amennyiben a feszültség már hosszabb ideje tart, ajánlatos a kapcsolatot közösen átbeszélni. A fejben kialakult blokádoknak sokféle banális oka lehet. Hétköznapi stressz, munkahelyi gondok - ilyenkor bizony nem könnyű a szexhez szükséges oldott légkör megteremtése.

Telefonsex
 

Van tíz perced? Nem laktok együtt, vagy ő előbb ért haza? Hívd fel szerelmes, és meséld el neki, mit tennél vele. . . Kedvesed élvezni fogja az újfajta izgalmakat, te pedig este megkapod méltó jutalmadat.
Fokozd a vágyat és csábító maradhatsz a kedvesed szemében. Soha ne menekülj el a probléma elől, mindig próbáld megoldani! Az igazán komoly kapcsolatnak ez a lényege.