Ízesebb szerelmeskedés

Egyesekben már párjuk látványa is vágyat kelt, mások bizonyos illatoktól jönnek tűzbe. Ha mind az öt érzékszervünkre odafigyelünk szerelmeskedés közben, mennyei lesz az élvezet. Szerepet kap a hallás, a látás, az ízlelés, a tapintás és a szaglás is.

Látás

 

Szerelmünket gyönyörűnek látjuk meztelenül, még akkor is, ha nem tökéletes az alakja. A nők többsége szégyelli szépséghibáit, nem szívesen mutatkozik világos szobában pucéran, pedig bennünk férfiakban a meztelenség szexuális izgalmat kelt.

Ne foszd meg párodat ettől az élménytől! Nyugodtan mutatkozz előtte ruhátlanul vagy merész fehérneműben. Ha nagyon zavar a világosság, szerelmeskedjetek félhomályban.

A hagyományos női viselkedésminták szerint jó ideig tabunak számított végigmustrálni egy meztelen férfit, ez azonban már a múlté. Ideje, hogy ne csak érintésekkel, hanem szemünkkel is felfedezzük a kedves testét . Fokozhatja az izgalmakat az is, ha a egymás szemébe néztek szerelmeskedés közben.

 

Hallás

A nők számára erotikus szempontból az utolsó helyen szereplő érzékszerv a fül. A hangok által közvetített szexuális üzenet általában nem vált ki belőlük nagy izgalmat. A férfiak többsége ellenben komoly jelentőséget tulajdonít annak, amit hall . Bár a sok beszédet jellemzően nem kedvelik, az izgatóan elsuttogott szavak és sóhajok fokozzák vágyukat.

A tévé nem megfelelő háttér a szerelmes együttléthez. Ha fokozni akarjuk a meghitt hangulatot, hallgassunk inkább romantikus zenét. A legtöbb nő szégyell hangot adni vágyának, szeretné, ha párja kitalálná, mi esik jól neki. De néhány rövid mondattal nyugodtan irányíthatjuk, anélkül, hogy megtörne a varázs.

Romantikus Zenéket innen tudsz letölteni

Szaglás

 

Kutatók szerint ha a másik bőrének illata kívánatos a párja számára, azonnal vágyat ébreszt benne. Éppen ezért elég, ha tiszták és ápoltak vagyunk , viszont nem érdemes egy üveg parfümöt magunkra locsolni a randevú előtt.

Fontos, hogy a bőr természetes illata érezhető legyen. Kánikula idején szerelmeskedés közben könnyen meg lehet izzadni. Ez önmagában még nem rontja el az együttlétet. Ha mégis zavar a meleg, invitáld párodat a zuhany alá . Egzotikus illatosítókkal, mint az ilang-ilang vagy a jázmin, tovább fokozható a vágy.

Ha még egy kis Feromon Parfümmel is megbolondítod az együttlétet, akkor garantált a hatás

(Feromon parfümöt a www.efem.hu -ról szerezhetsz be)

 

Ízlelés

Az ízek különleges szerepet töltenek be a szeretkezésben is. Mi férfiak szeretjük feltérképezni szerelmünk testét, megtapasztalni a különböző területek ízét . Bár a köldök, az ádámcsutka vagy a szemhéj nem tartozik a nyilvánvalóan erogén zónák közé, csókolásuk mégis érzéki élmény lehet.

Ráadásul, ha partnered egész testét felderíted, új, érzékeny területeket fedezhetsz fel. A szájjal és nyelvvel való kényeztetés csodálatos perceket szerezhet mindkét félnek, ha félreteszik gátlásaikat. Az izgalmak fokozása érdekében különféle segédeszközök is bevethetőek : méz, csokoládé, édes likőr.

Érintés

 

Ez a terület kerül leginkább előtérbe az együttlétek közben. A nőknek nagyon fontos az ölelés, a gyengéd simogatás. Minket, férfiakat pedig rendszerint nem kell biztatni a dologra, ugyanis a legtöbben élvezzük kedvesük bőrének lágyságát, puhaságát, és szinte be sem tudunk telni vele.

Ha valakit mégis keveset cirógat a párja, nyugodtan adja tudtára, hogy többre vágyik. A férfiak többségét az erotikus zónákon kívüli érintés kevéssé hozza lázba, a simogatás azonban nekik is jól esik . Az együttlét során érdemes odafigyelni, hogy egyik testtáj se maradjon ki a kényeztetésből, hiszen nem mindig ugyanazok a területek a legérzékenyebbek. A szeretkezés közben összekulcsolt kezek még inkább kifejezik az egymás iránti érzelmeket. A szakemberek szerint azok a legbensőségesebb pozíciók, amikor a két test a lehető legnagyobb felületen érintkezik.