Importált erotika

Szex egy külföldi nővel - férfivágyak netovábbja. De megspórolhatjuk az útiköltséget, ha erotikus kelléktárunkat néhány importcikkel bővítjük. Jöjjenek a hideg esték felmelegítői. . . Mit érdemes eltanulni az olasz, spanyol vagy francia nőktől? Sorra vettük a kínálatot.

Az asszony ingatag - Olaszország

Mindenki emlékszik gyermekkora kedvenc hintájára, a libikókára. Próbáljuk ki most a felnőtt változatot! Kerülj felülre, és lovagló pozícióban hajladozz lassan előre-hátra, jobbra-balra . Fontos a ritmus. A medencét helyezd a jobb, majd lefelé nyomáskor a bal oldalra. Találd meg a legideálisabb ütemet. Folytasd addig, amíg a férfi még a saját nevét is elfelejti. . .

Harap a hidegvérű - Anglia

Csókolózás közben harapdáld partnered ajkait, de igyekezz higgadtan csinálni. Nem fájdalmat, inkább meglepetést kell okozni. Hasonlóan ''kezelheted'' a másik fülcimpáját vagy mellbimbóját is. Kedvesed reakciója nyomán tudni fogod, hogy élvezi-e a dolgot. Sokan kedvelik az enyhe fájdalomérzést, míg mások idegenkedhetnek tőle.

Elektromos orgazmus - Japán

A mai japán nők között igazi vibrátorszakértők vannak. A valaha szokatlan szexjátékokat ma már szerte a világon használják - aktus előtti kedvcsinálónak, vagy szeretkezés közben: az izgalom fokozására .

Hastáncosok világa - Marokkó

A szem mindent elárul - a lélek és az érzelmek tükre. Lejts érzéki hastáncot a férfi előtt, miközben tekinteted le ne veszed a másik szeméről: valósággal megbéklyózod azt . Szeretkezés közben is tilos behunyni a szemeket.

 

Lassú csók - Franciaország

A heves csók helyett próbáld meg lassan, finoman kényeztetni partnered érzékeny pontjait. Finoman szívd meg alsó és felső ajkait. Nyelved hegyével körözz a nyelve körül, alatta és a peremén is . Ritmikusan húzogasd ki-be a nyelved, ne túl gyorsan, de ne túl hosszan. Mikor már ismerősebb vagy ezen a területen, ideje, hogy áttérj kedvesed más testrészeire is.