Hangsúlyozd a szexepiled!

Nem kell úgy kinézned, mint Jennifer Lopez vagy épp Brad Pitt ahhoz, hogy szexis legyél. Mindenki képes szexuális jeleket kibocsátani, a következő tippek segítségével.

1. Az alkatodhoz megfelelő ruhát válassz!
Csak azért, mert picit túlsúlyos vagy, vagy széles a csípőd még nem jelenti azt, hogy nem lehetsz szexis. Viselj olyan ruhákat, amelyek minimalizálják a tested negatív jellegzetességeit. Ha nem tudod, mi állna jól neked, fordulj stílus tanácsadóhoz, de számos magazin is ad erre vonatkozóan hasznos ötleteket.

2. Ne viselkedj kétségbeesetten!
Nincs semmi lehangolóbb, mint az az ember, aki nyilvánvalóan kétségbeesett. Viselkedj úgy, mintha mindegy volna, hogy van-e kedvesed vagy sem. A legszexisebb emberek a legönállóbbak, legfüggetlenebbek is.

3. Tanulj meg flörtölni!
A legtöbb ember úgy gondolja, hogy a flörtölés nem más, mint hogy odaveted magad valakinek. A flörtölés kulcsa ennél sokkal összetettebb és árnyaltabb. Egy felvont szemöldök, egy huncut mosoly sokkal többet jelenthet, mint egy gyors letámadás.

4. Gondold azt, hogy szexi vagy!
Még mielőtt elvárnád, hogy más azt gondolja rólad, hogy szexis vagy, neked kell elhinned. Tanuld meg szeretni a saját tested ''akár a pocakoddal együtt '' és meglátod, mások is szeretni fogják. Az önbizalom a legszexisebb tulajdonság!

5. Ne arra koncentrálj, hogy magányos vagy!
Ne hagyd, hogy a szexepileddel kapcsolatos gondolataid elemésszenek. Összpontosíts inkább a személyiségedre. A szexepil olyan, mint egy jó parfüm '' kell, hogy körül lebegjen, de nem szabad, hogy elnyomja az egyéniséged. ''