Férfi Feromon Parfüm

4,990Ft

CSAK AKKOR VÁLASZD EZ AZ ILLATOT, HA ISMERED! MARKÁNS, NEM MEGSZOKOTT ILLAT! ELŐFORDULHAT, HOGY NEM FOG TETSZENI!

Ennek a csábító és vérpezsdítő illatnak egyik nő sem tud ellenállni! Ez a csábító és érzéki illat feledhetetlen marad minden nő számára, aki viselőjével találkozik. Ez a csábító és romantikát előidéző parfüm ciprusosan ellenállhatatlan illatát a lonc és a szantálfa kivonatnak, valamint a gyanta-cseppek és cédrus-esszenciának köszönheti. Figyelem! Ez a veszélyesen bódító parfüm mély és vadító érzéseket kelt a nőkben! Markáns illata különleges, csak akkor válaszd ezt az illatot, ha ismered.

..."Együtt a feromon parfüm és a könyvből tanultak igazi fegyverként, női mágnesként hatnak."...
Horváth Csaba

Ingyen SzállitásEXTRA TARTÓS ILLAT! - 50ml Parfüm (EDP) - INGYEN Szállítás 1 munkanap DPD gyorsfutárral + Ajándék Használati Utasítás Nőkhöz eBook | Csak 4.990 Ft!

4,990Ft

Ha ezt az illatot választod, akkor igazi nyári hódításban lehet részed. Az illat az egzotikus tengerpartokra repíti viselőjét, ezzel együtt fülledt nyári szerelemre csábítja. Ez az érzéki illat azoknak a férfiaknak lett kifejlesztve, akik mindig megkapják, amit akarnak. A jázmin, mandarin, bergamott, neroli, sarkantyúvirág, cédrusfa, valamint a pacsuli és fehér ámbra egyvelegének köszönhetően amikor ezt parfümöt használod ellenállhatatlanná válsz a nők körében. Csábítsd el és ejtsd rabul a nőket a Giorgio Armani - Aqua Di Gio Feromon parfümmel!

..."Az én véleményem igy egy hét leforgása alatt, hogy valóban bórzasztóan tartós dolog. A párom megjegyezte hogy hmm de finom illatom van de azért nem láncolt ki az ágyunkhoz. :) Helyette kikötöztem én őt és minden szuper volt. A parfüm szuper egyébként és meg vagyok elégedve. Remélem én nyerem meg az ajándékot csak akkor légyszives vegyesen küldjétek. :)"...
Somogyi Zoltán

Ingyen SzállitásEXTRA TARTÓS ILLAT! - 50ml Parfüm (EDP) - INGYEN Szállítás 1 munkanap DPD gyorsfutárral + Ajándék Használati Utasítás Nőkhöz eBook | Csak 4.990 Ft!

4,990Ft

Ez a férfias illat nem méltatlanul kapta az év legvonzóbb Feromon Parfümje rangot. Csábító eleganciájával hihetetlen vonzerőt ad számodra. Ez az illat az örök és igazi férfi illata, aki mindent megkap, amit csak akar. A cédrusfa, az alma, valamint a bergamott adalékoknak köszönheti keleties illatát, mindez fűszerezve az érzéki fahéj, és szegfűszeg aromájával. Hatásos és garantált csábítás!

..."Az az igazság, hogy először valóban nem hittem benne. De miután kipróbálltam, bevált. Kivétel nélkül minden lánynak tetszett. Köszönöm, fogok még rendelni, amint elfogy. További jó munkát"...
Boronkay Zoltán

Ingyen SzállitásEXTRA TARTÓS ILLAT! - 50ml Parfüm (EDP) - INGYEN Szállítás 1 munkanap DPD gyorsfutárral + Ajándék Használati Utasítás Nőkhöz eBook | Csak 4.990 Ft!

Belépés a színfalak mögé

Minden Feromon Parfüm mellé ajándék eBook

Ti Mondtátok

„A parfüm nagyon jó és a könyv is! Ajánlani foglak benneteket a csajozó haveroknak.”

Novák Károly

„Bármikor kimozdulok itthonról, nincs olyan, hogy nem szólítanak meg a lányok. "De jó az illatod. Milyen parfümöt használt?" Szinte kényszert éreznek, hogy megérintsenek. Eszméletlen, mennyire hatásos, Nekem nagyon bejött. Köszönöm, imádlak titeket! Azt hiszem, nem ez lesz az utolsó rendelésem. Rám számíthattok. :)”

Szabó Szepesi Imre

„Üdv! Ez a cucc tényleg m?ködik. 1 hét alatt több szemezés, több beszélgetés, több figyelem, több önbizalom, több szex ;) Köszönöm!”

Zékány Dániel

„Nagyon jó a parfüm, már az illata is nagyon vonzó a lányok/n?k szerint nagyon jó ez a parfüm, amióta csak megvan ezt használom a lányok csak úgy fordulnak utánam meg köszöngetnek olyanok, akik eddig csak úgy elsétáltak el?ttem és most meg már ismerem majdnem mindegyiket. Köszönöm ezt a parfümöt még majd rendelni fogok!”

Horváth Gábor

Online felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 539 vendég olvas minket.