Fantáziálj!

A fantáziálás teljesen normális, egészséges része a szexuális életnek - férfiak és nők számára egyaránt. Sőt, sokan úgy vélik, minél gazdagabb a képzeletvilágunk, annál jobb a szex is.A legvonzóbb dolog egy képzeletbeli partnerben, hogy ott van, ahol és amikor csak akarod, és pontosan tudja, mire van szükséged. A képzelgés másik előnye, hogy azt gondolod oda partnernek, akit épp szeretnél, és ennek semmilyen hátrányos következménye nincs, mivel az illető csak gondolatban a tiéd.
A fantázia teret ad minden olyan vad és merész gondolatnak, ami nagy valószínűséggel sosem válna valósággá. Íme,  a kilenc leggyakoribb fantázia, amiről a nők álmodoznak szerte a világon.

Álmodozás a jelenlegi partnerről

Talán furcsa, de megnyugtató: a nők leggyakrabban saját párjukat képzelik álombéli erotikus helyzetekbe. Ilyenkor gondolatban újra átélik azokat az izgalmakat, amelyeken már keresztülmentek, vagy arról fantáziálnak, mi mindent tennének szívesen a kedvessel . Úgy tűnik, a hús-vér, rendelkezésre álló darab még mindig izgatóbb, mint az elérhetetlen.

Szex más férfival

A nőknél ez gyakran egy múltbéli szerető, ritkábban egy friss ismeretség, ami csak gondolatban jut el a szexig. Sokan bűntudatot éreznek, amikor felidéznek egy-egy különösen forróra sikerült együttlétet - pedig nem kell. Ez teljesen normális.
Ha egy új pasiról álmodozol, az a tipikus '' az-kell-amit-nem-lehet'' szindróma. Attól, hogy párkapcsolatban élsz, még nem nyelte el a föld az összes többi kívánatos pasit. De ne feledd, a tiéd a legkülönb, főleg azért, mert téged szeret .

Szex egy másik nővel

A nők hajlamosabbak az azonos-nemű fantáziákra, mint a férfiak, valószínűleg azért, mert elfogadottabb is egy-egy ilyen szexuális kapcsolat. Ugyanígy, a nők nem szoktak fennakadni abbéli aggodalmukban, hogy tán leszbikussá váltak, hiszen ezek a fantáziák nem a férfi örök száműzetését jelentik , csupán egy-egy pikáns kalandot - akár hármasban. Valljuk be: izgató a tudat, hogy egy nő pontosan tudja, mi kell a nőnek.

Valami teljesen szokatlan

Ezek olyan dolgok, amiket az ember talán látott, hallott róla, de soha nem próbálta még ki: megkötözős, szex hármasban vagy csapatostól, másokat nézni, nyilvánosan szexelni, vagy trükkös segédeszközöket használni stb. Miközben a legtöbb nő elképesztően szabad és kísérletező kedvű képzeletben, a gyakorlatban legalább annyira szégyellősek, és nem vallják be a partnerüknek, igazából mire is vágynának. A nyitottabbak számára a fantáziálás egyfajta próbaként is funkcionál, előre lejátsszák fejben, milyen lesz majd igazából.

Orális szex - a fogadó oldalon

Ez a leggyorsabb, leghatékonyabb - és néha az egyetlen - módja az orgazmusnak, így nem csoda, hogy toplistás a fantáziák között. Álmodozásaid pasija nem egyszerűen szereti az orális szexet - mert azt sosem hisszük el neki igazán -, hanem egyenesen megőrül érte, akár napokig csinálná egyfolytában . Gyakran igazi szexrabszolgaként jelenik meg a fantáziádban: magas, ellenállhatatlan, csupa izom, és csak az izgatja, hogy nekünk jó legyen. Nagyon.

Szexuális letámadások

Bizonyos felmérésekben ez vezeti a listát: a nők nagyon gyakran álmodoznak arról, hogy valaki ellentmondást nem tűrően - persze erőszaktól és durvaságtól mentesen - teszi őket magáévá . Gyakori elemek a ruha letépése, a karok lefogása, vagy finom kényszerítés arra, amit a férfi épp szeretne. A nők odavannak azért, hogy teljesen fogadók lehetnek, és semmit nem ''kell'' csinálniuk egy aktus során - merthogy itt nem is szabad.
A másik véglet az, amikor a nő kényszeríti a férfit a szexre.

Ellenállhatatlanul szexinek lenni

A legtöbb nő nem olyan feltűnően szexi, hogy csurogjon utána a pasik nyála - és a valóságban nem is szeretnének azok lenni. De a fantáziák között gyakori az a jelenet, amikor valaki(k) egyszerűen nem tud(nak) az illető hölgynek ellenállni, annyira kívánatos a teste, a megjelenése. Szex előtti fejben-bemelegítésnek kiváló.

Ahogy a profik csinálják

Főleg a gátlásos nők szeretnek arról fantáziálni, hogy prostituáltként vagy sztriptíztáncosként létesítenek kapcsolatot egy férfival. Könnyen szabadjára engedik a bennük rejlő szexualitást, ha azt képzelik, fizetnek nekik érte. Ráadásul ennek van egy másik vonzata is: ha egy férfi pénzt ad ki egy nőért, az értékes és vonzó kell, hogy legyen.

Szex egy idegennel

A valóságban az ilyesmi ritkán sül el jól, és nem is valami biztonságos. A fantáziánkra bízva viszont igen kellemes élmény tud lenni. Ez szex a szex kedvéért, és a jutalom pedig tiszta, minden bonyolultságtól mentes testi gyönyör . Olyan merész lehetsz, amilyen csak akarsz, mert sosem látod újra az illetőt.
Ennek egy izgalmas variációja az arctalan férfi: mögéd kerül, és csak érezni tudod, látni nem , így a szex által okozott érzeteket a szemkontaktus intimitása nélkül élvezheted.