Erotikus szerepben

Ha a stresszes mindennapok kiölik az összes mókát és izgalmat a szexuális életedből, és a libidódra is ráférne némi turbó, csinálj színházat a hálószobádból! Fedezd fel a szerepjátékok erotikus világát !

A szerepjáték   élénkíti szexuális életed. Partnereddel mókás és vágykeltő helyzeteket találtok ki, amikben az egymásnak kitalált szerepeket játsszátok el. Amikor valaki más bőrébe bújsz, az segít abban, hogy a gátlásaidat, félelmeidet elengedhesd. Meg fogsz lepődni, milyen erőt ad a vágyaknak egy-egy ilyen játék, ami különösen jól jön, ha a szex kissé ellaposodott, rutinná vált, vagy igen megritkult közöttetek. A szerepjáték nagyszerűen ösztönzi az erotikus fantáziát (igen, mindenkinek van olyan), és ha megfogadtok néhány jó tanácsot, biztosan örömötöket lelitek majd benne.

Állapodjatok meg a határokban!
Neked és partnerednek egyet kell értenetek, miben meddig mentek el. Így mindkettőtök számára izgalmas és szórakoztató, ugyanakkor kényelmes marad a játék. Soha, semmilyen körülmények között ne érezd magad kényszerítve arra, hogy eljátssz egy szerepet, amihez nincs kedved. Ez egy kétszemélyes játék, aminek a célja az, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz, nem pedig az, hogy eltávolodjatok. Legyél egyértelmű azzal kapcsolatban, neked mi fér bele a szerepbe és mi nem.

Figyeljetek egymásra!
Nincs két olyan ember, akik teljesen ugyanarról fantáziálnak, de mindenképpen lehetséges olyan helyzetet létrehozni, ami mindkettőtöket kellőképp felhúz. Még ha a párod olyasmit szeretne, ami neked közömbösnek tűnik, akkor is megér egy próbát. Kérdezd meg, mit szeretne igazán, és ha kényelmesen érzed magad a szerepben, hát rajta!

Ne légy szégyenlős!
Lehet, hogy kicsit szégyenlős leszel a játék elején vagy rádjön a nevethetnék, teljesen alkalmatlan pillanatokban. Ez normális, ne aggódj. Adj időt magadnak, vegyél mély levegőket, és próbáld megérezni a játék hangulatát. Csak ketten vagytok, nincs közönség. Merülj hát bele, és élvezd!

Engedd el magad!
Nem kell a jelenetet előre részletesen kidolgozni, de megtehetitek, ha ez magabiztosabbá tesz. Ugyanakkor néha pont ez vezet aggodalmakhoz és gátlásokhoz, mert úgy érezheted, meg kell felelned a partnered elvárásának, és tökéletesen kell végigjátszani a jelenetet. Ha nálad is ez a helyzet, akkor csak nagy vonalakban határozzátok meg, mi történjen, és onnan rögtönözzetek. A lényeg az, hogy figyeljetek oda egymásra, és legyetek nyíltak a vágyakkal és szükségletekkel kapcsolatban.