Érintsd meg!

Vajon lehet-e tanulni a gyönyör útjait? Legalább is mindenki dolgozik rajta. Pokoli technika, de nem ördöngösség. Ha valaki őszintén, és ami a legfontosabb, önzetlenül szereti partnerét, könnyen célba érhet. . .Az út egy mindent elsöprő szeretkezéshez, az érintésnél kezdődik. A fejetek búbjától a talpatokig. Kezdjük a tetején.

A fej

Rengeteg idegszál találkozási pontja a fejbőr, így nem csoda ha kellemes érzéssel tölt el annak cirógatása. Feszültség és görcsoldó hatása miatt pedig azért is érdemes vele kezdeni a szeretkezést, mert így tuti, hogy könnyebben ledobjátok a gátlásokat . Miközben egyik kezeddel partnered hajában túrsz, csókolgasd a szemét. Egyeseknél ugyanis ez is izgatóan hat. Néhány kultúra szerint pedig a tartós szemkontaktus (lélek-látás) akár orgazmushoz is vezet.
Miután mindkét szemre rálehelted gyengéd csókjaidat, a fülről sem szabad megfeledkezni. A fülkagyló és a fülcimpa tele van idegvégződéssel, melyek az érintést azonnal az agy vágyközpontjába továbbítják . Majd jöhet az első összefonódás: az ajkak érintkezése. Csókolózás közben az ajkak megduzzadnak, megtelnek vérrel. Ez pedig remek útravaló a következő megállóig. . .

A nyak

A következő szexantenna, amely ultraérzékenyen veszi a leadott jelzéseket . És ha befogta, nincs megállás. A nők közel 20 százaléka ugyanis, csak attól, hogy érzi partnere gyengéd leheletét ezen a testrészén, képes az orgazmusra. Az elsőre. A java ugyanis még csak most kezdődik igazán. . .

A mell

Közvetlen kapcsolatban áll a nemi szervekkel. Érintése, csókolgatása, a mellbimbók gyengéd harapdálása a nyak után egy újabb miniorgazmus átélését segítheti elő.Az egyetlen dolog ami gátat szabhat a mellek nyújtotta örömök kiélvezéséhez,a nők mellük miatti szorongása és az ebből fakadó görcsös állapot . Ne gondolj most arra, hogy túl kicsi, nagy, kerek vagy hosszúkás, a férfiak ugyanis kifejezetten élvezik a mellek társaságát, amit persze be is tudnak bizonyítani . . . .

Felmérések szerint a nők negyede élt már át ''mellorgazmust'', a küldetés tehát nem lehetetlen. Csupán némi türelemre és egy odaadó férfira van szükség, aki akár 30 percen át is képes a mellek kényeztetésére. . . Eltarthat ugyanis egy ideig, míg a nő annyira elengedi magát, hogy kész legyen a mellorgazmusra. Érdemes azonban időt szánni a kísérletezésre.

Az orgazmus bölcsői

A nemi szervek reagálnak csak igazán hevesen az érzéki ingerekre: sűrűbben vannak bennük az érzékelő idegvégződések. Ilyen a hímvessző makkja és a csikló környéke . Érintésükkel - történjen az bármilyen testrésszel - megduzzadnak, és a test felkészül az egybeolvadásra.
Persze nem kell rögtön a combok fogságában ragadni, hiszen a nagy felfedező útnak még korán sincs vége. . .

Az ausztrál urológus, Helen O'Connell pár éve fedezte fel, mekkora is valójában a klitorisz (csikló). A klitorisz két szárból, testből és makkból áll. A csiklóban relatíve több a szabad érző idegvégződés, mint a test bármely részén, ennek megfelelően a legtöbb nőnél ez az erotikusan legérzékenyebb területe a nemi szerveknek. A szárban találhatók a barlangos testek, melyek ha megtelnek vérrel, a klitorisz merevedését, méretének megkétszereződését eredményezik. A test végén található a makk, mely gömb alakú, és érintésre különösen érzékeny.

A láb

A combbelső ingerlése, finom csókolgatása ugyanis még ennél is nagyobb izgalmi állapotot idéz elő. A legtöbb férfinek ez a legerotikusabb testrésze, így kedvedre csiklandozhatod, harapdálhatod . A hosszas csókolgatás közepette vedd egy kicsit lejjebb az irányt: lassan, cirógató mozdulatokkal haladj lefelé, egészen a lábujjakig: sok ember élvezi, ha simogatják, csókolgatják a láb ezen részét. Sőt! Főként a nagylábujjak különösen érzékeny erogén zónája a férfiaknak. Ne siess, meg lesz a jutalmad, ha kicsit elidőzöl felette. . .

Viki képe
Masszázs Debrecen

Debrecenben van egy srác.Masszőrködik,nem hírdeti magát.Egy barátnőm ajánlotta.10 éve vagyok házas,soha nem léptem félre,de izgatot,nagyon,hogy más ffi-val legyek,szerintem ez már itt-ott természetes ennyi idő elteltével.Na de nem is ez a lényeg.Lányok,ez a ffi fantasztikus,megér minden pénzt,én mondom,garantálom:)Mikor legelsőnek volt nálam,hát nagyon izgultam melltartóba,és bugyira vetköztem le.Így masszírozott meg.Kicsit furcsa volt az számomra,hogy más érint,de mindentől függetlenül,nagyon de nagyon beindultam.Ez akkor ennyibe is maradt,viszont vártam már nagyon,a következő "TLALÁLKÁT"ekkor egy szálloda szobát vettem ki,2 óra hosszára.Mostmár nem csak azt akartam,hogy masszírozon,hanem többet.lezuhyzott,én is ezt tettem.Mindketten törülközőben voltunk.Az ágyon hasrafeküdtem elkezdte a masszázst,bekent olajal,az egész testem szinte beleremegett,ahogy hozzám ért.Hasról hátamra fordított.Végég simította az egész testem,és a nyelvével maszírozott meg.Szeretem,ha nyalnak,de ki nem.Most tudtam meg,ő álltala,hogy milyen is az,ha valakit kinyalnak,úgy isten igazából.Ahogy írom ezeket a sorokat,szinte bele borzong az egész testem.Ha te is debreceni vagy,és szeretnéd megtudni,milyen is ez,ami velem történt,akkor írj nekem egy mailt,és kérdezz,mesélek többet is,akár mindent,vagy ha szeretnéd,akkor megadom az ő elérhetőségét
mail címem:zitusss@citromail.hu

Viki írta - sze, 2011-06-29 17:48
Szexa képe
A jó szex az technika (tudás, tapasztalat), kommunikáció, élmény

Itt egy kis kavarodás van. Mert a Facebookon mintha nem lenne még beállítva a hozzászólási lehetőség. Ez meg most nem tudom, hova kerül, hol olvasható.
Jó szexet!
Szexa

Most látom, hogy a tárgyban a vége nem fért bele: Szex.. és/ vagy kapcsolat érzelem.

Szexa írta - szo, 2011-05-14 22:14