Csábíts az első éjszaka!

Mindent eldönthet az első együtt töltött éjszaka, vége lehet a kapcsolatnak is. Ezért kell elvarázsolni a férfit. Figyeljünk a részletekre, ne kapkodjunk. A jelszó: érzékiség és titokzatosság. . . .

Csomagolóüzem

Hagyd, hogy párod kibonthassa a ''csomagot''. Legyen bár rejtőzködő meglepetés, sütemény, márkás ital vagy egy női test, a siker a csomagoláson is múlik. Közben ismertesd meg vele a tested, játszatok egymás bőrével.

Szívd be az illatát, simogasd, kényeztesd. Kend be tested illatos krémekkel, olajokkal, kevés parfümmel. Ha kedvet és tehetséget érzel hozzá, rendezhetsz valódi sztriptízt. Majd gyengéden vetkőztesd le, közben masszírozd végig az egész testét, időzz hosszasan füleinél és a tarkóján.

Játékgyár

Találj ki olyan játékokat, amelyben csak Te nyerhetsz. Fokozatosan növeld a feszültséget. Tegyél fel találós kérdéseket: ha jól válaszol, vessen le egy ruhadarabot, ha rosszul, egyet vegyen vissza. Persze csalhatsz is, nevettesd meg - húzz fel három bugyit, két melltartót .

Hűtőház

Először hűtsd le a férfit, hogy aztán felmelegíthesd. Rágj el egy mentalevelet, majd csókolózás közben nyelveddel simogasd végig az ínyét. Vagy kapj a fogaid közé jégkockát, azt húzd végig a gerincén, a tarkóján. (A jégkocka kitűnő kellék: használat után nem kell bajlódni vele, hisz elolvad.)

Érzéki szavak

Suttogj izgató szavakat a fülébe. De felejtsd el a hétköznapi dolgokat. Magadról beszélj inkább, a hatásról, amit kiváltott belőled: biztosítsd arról, hogy hasonló élményben még sohasem volt részed. Miért ne mondhatnál malacságokat is - ettől a férfiak igazán tűzbe jönnek.