Az erotika hangjai

Élményeket legkönnyebben érzékszervei segítségével szerez az ember. Akkor miért ne vetnénk be minél több érzékszervet az erotikában is?

A zene már-már klasszikus kelléknek számít az együttléthez. Ravel Boleróján kívül modern zenékből is választhatunk valami vérpezsdítőt, tempósat, misztikust vagy éppen romantikust. De hogy nyugodtan belefeledkezhessünk , előre gondoskodjunk a hosszabbításról, azaz legyen elég zeneszám előkészítve. . .

A csend titkai

Az együttlét síri csendben is élvezetes . Izgalmas, amikor a kedves felkel, csendben motoszkál, de már sejtjük, hogy szeretkezni akar.

Játszatok csendkirályt! Nyugodt, csöndes helyen bújjatok össze, figyeljetek még jobban az érintés finom neszére, a csók cuppanására, a textíliák suhogására. Meg mindazokra a hangokra és zajokra, amelyekre eddig még talán sohasem. Fokozhatjátok a gyönyört, ha ezt bekötött szemmel teszitek.

Vannak, akik - bár nem vallják be - szívesebben hallgatóznak. Ha a szomszédoknál éppen zajlik valami , nyugodtan hallgassatok bele, aztán ha kedvet kaptok , mutassátok meg nekik, mit tudtok ti egymásnak nyújtani.

Az erotika hangjai

Olyan helyet is választhattok az együttléthez, ahol biztosak vagytok benne, hogy indiszkrét fülek vesznek körül . Ha elég vékonyak a falak otthon, már keresni sem kell. . .

Tegyetek be egy szexfilmet, vegyék le a hangerőt, és szinkronizáljátok ti, magatok. Ezt fordítva is kipróbálhatjátok. Filmet be, fényerőt le, és csak a csak a hangokra figyeljetek!

Vannak, akiket különösen felizgatnak az erotikus zajok. A nyögdécselések, a kiáltások, a hangos visszajelzések. Ne fogjátok vissza magatokat, a gyönyör pillanataiban hagyatkozzatok a pillanatnyi érzésekre.

A szavak hatalma

Hívd fel partnered, és sorold el minél érzékletesebben, mi mindent tennél vele, ha most testközelben lenne. Nyugodtan pajzánkodhatsz, mondhatsz bármit. . .

Remek előjáték, ráadásul újfajta izgalmakat hozhat. Nemcsak telefonon, de más alkalommal is belesúghatod a fülébe azokat a szavakat, amelyeket még sohasem mertél hangosan kimondani . Ha eddig csendesebb módját választottátok a szerelmeskedésnek, most csevegjetek többet. Hízelegj kedvesednek, dicsérd testét vagy teljesítményét. Mondj kedves, illetlen, akár obszcén szavakat neki.