Az erotika gyilkosai: anyád a vonalban

Sok stressz, munkahelyi idegesség, zsúfolt, büdös autóbusz. Ha minden összejön, akkor fekhetsz a legszebb fehérneműben mellette. Kemény a harc, de megéri: meg kell akadályozni, hogy az erotikus pillanatokat bármi megzavarja.

Főnököd az ágyban

A kiállhatatlan főnök piszkálódó mondatai még este is szerencsétlen ember fülében visszhangzanak. Megmérgezik az otthon légkörét, elrontják a meghitt órák hangulatát is. Nem csoda, hogy egy-egy fárasztó nap után a párok elhanyagolják a szexet , és vágyuk nem egymás felé, hanem az alvás édes mezejére hajtja őket.

Ellenszer:
A munkaidő leteltével ne menjetek azonnal haza. Találkozzatok semleges helyen, egy parkban, egy cukrászdában, ahol levezethetitek a napi feszültséget, kibeszélhetitek a gondokat. A hálószobából, egyáltalán otthonról száműzzétek a napi gondokat. Koncentráljatok egymásra, és ne hagyjátok, hogy bárki közétek álljon.

Anyuka a telefonnál

Egyes mamák különleges adottsággal rendelkeznek. Több szász kilométer távolságból is halálos pontossággal eltalálják azt az időpontot , amikor gyermekük olyan intim helyzetben van, hogy bizonyára szüksége van egy kis párterápiás tanácsadásra és felvilágosításra.

Ellenszer
Udvariasan kérjétek meg az aggódó édesanyát, hogy este 9 óra után csak végső esetben telefonáljon . Hogy ne nyújtsátok sértődött képpel egymásnak a kagylót azzal: Anyád a vonalban.

Vér a tévében

A mézeshetek elmúltával sok pár több időt tölt a tévé képernyője előtt a híreket hallgatva, mint egymás karjaiban. Kapcsolgatnak a csatornák között, hogy minél többet megtudjanak a világban zajló véres eseményekről, terrortámadásokról. Nem csoda, ha a híradó megtekintése után a szex az utolsó dolog, ami az eszükbe jut.

Ellenszer
A hét egy-egy napján zárjátok ki a világot a lakásból. Kapcsoljátok ki a telefont és a tévét, beszélgessetek más témáról.