Apró Parfüm Tippek

1. Ahogyan mi magunk változunk, változik ízlésünk is, s az egyes évszakokban más-más illatok hatása nyújt megfelelő hangulatot, emiatt nem érdemes egy-egy illatot túl nagy kiszerelésben megvásárolni. A használat során mindig ügyelni kell a mennyiségre, illetve a parfüm megfelelő tárolására!

2. Zuhanyzás után puhább és melegebb a bőr, célszerű ilyenkor használni a parfümöt, ugyanis így illata hosszabb ideig megmarad.

3. Ha mi magunk nem is érezzük már az illatot, más még igen, ezért nem szabad túlzásba vinni a parfümhasználatot.

4. A testhajlatokban (csukló, könyök- és térdhajlat), illetve a fül mögötti területen melegebb és vékonyabb a bőr, így könnyebben párolog az illat, de a hajra permetezett aroma is roppant csábítóan hathat.

5. Napozás előtt nem célszerű parfümöt használni, ugyanis irritálhatja a bőrt, sőt egyes esetekben maradandó nyomokat hagyhat a bőrre égett aroma.

6. Az illatanyagot soha nem szabad bedörzsölni a bőrbe, ettől roncsolódnak a molekulák, s az illat nem lesz megfelelő.

7. A parfümöknek nem kedvez a nedves légkör, melytől maga az illat, illetve a parfüm minősége is károsodhat, így a fürdőszoba helyett inkább egy hűvös, erős napfénytől védett helyen kell tárolni.

8. Minden illat, minden emberen más és más, ezért mindig próbáljuk ki saját bőrünkön a hőn áhított illatot, mielőtt megvásárolnánk!

9. Vásárlásnál ne csak a kihelyezett teszter papírokra fújjunk, hanem bőrünkre is, s az illatot többször, több idő elteltével újra és újra vizsgáljuk meg, hiszen az idő múlásával a parfüm is más és más oldaláról mutatkozik meg!