Alá-és túlbecsült szextabuk

Izgalmas és forró lehet egy szerelmes éjszaka. Sokszor mégis csalódással jár. Egy a lényeg: nem szabad semmit sem alá-, sem túlbecsülni a szexszel kapcsolatban. Hiszen tanulságos lehet szembesülni azzal, a másik szerint mi a fontos és mi kevésbé az - az ágyban.

 

Puha szőnyeg, puha pázsit

Alábecsült helyszín - a szőnyegen . Nemcsak az ágyban lehet szeretkezni, mint a romantikus filmek szereplői. James Bond sem véletlenül romantikázik a puha perzsán. A szőnyeg selymes érintése, no meg a szokatlan helyszín felturbózza a szenvedélyt.

Túlbecsült helyszín - a természet lágy öle . Sokan álmodoznak tóparti, erdei ölelkezésről. De vajon gondolnak-e arra, hogy a parti homok, vagy egy hangyaboly mennyire elronthatja az élvezetet?

Csupasz hát, elbűvölő mell

Alábecsült előjáték - a hát simogatása . Futtassuk csak végig ujjainkat a partner csupasz hátán, közben suttogjunk pajkos ötleteket a fülébe! Az idegvégződések azonnal beleborzonganak a kétfrontos ''támadásba''. Nemcsak szexre serkentjük, az érzéki masszázzsal ellazíthatjunk a háton található izomcsomókat is.

Túlbecsült előjáték - a mell minden olyan érintése , mely összekeveri a bimbókat az ajtócsengővel vagy a nyalókával. A férfiak sokszor annyira belefeledkeznek az előjátékba, hogy hajlamosak elfelejteni: a keblek egy női testhez tartoznak.

Előnyös hagyományos, zavaró változatos

Alábecsült testhelyzet - a misszionárius póz . Számos nő és férfi - főleg a szexfilmek hatására - hajlamos arra, hogy túlságosan unalmasnak tekintse ezt a hagyományos pózt. Pedig nagy előnye, hogy a partnerek látják egymás arcát, olvasnak egymás szeméből, arckifejezéséből, és beszélni is tudnak egymáshoz. . .

Túlbecsült testhelyzet - a pozíciók állandó, percenkénti változtatása . Ennél sokkal fontosabb a két ember közötti vonzódás. A szerelmesek esetében még az sem zavarja meg az eksztázist, ha az egyikük úgy fekszik az ágyban, mint egy fadarab.

Nyugis hétvégi, hajszolt reggeli

Alábecsült időpont - szombat délután . A héten felhalmozott stressz ekkorra már elillant. A hétvégi teendőkre vagy programokra még mindig ott van a vasárnap. Mi mást lehetne csinálni szombat délután? Irány az ágy!

Túlbecsült időpont - hétköznap kora reggel . Sok férfi nem hagyja veszni az ébredéskori erekciót. A nők többsége azonban állítja,hogy ilyenkor még annyira álmos vagy, - éppen ellenkezőleg- gondolatai már a napi feladatokon járnak, hogy nem képes élvezni a korai szerelmet.

Tapasztalt ötvenes, naiv tinédzser

Alábecsült életkor - az ötvenes-hatvanas évek . Amikor a gyerekek kirepülnek a házból, a párok ismét egymásra találhatnak; sokkal több idejük marad egymásra és önmagukra. Új szokásokkal, rituálékkal gazdagíthatják életüket: egy-egy pohár bor vagy pezsgő elfogyasztásával ebéd után, közös sétákkal a parkban stb. Ezek a kettesben töltött órák bensőséges hangulatot, meghittséget teremtenek.

Túlbecsült életkor - a tinédzserkor és a húszas évek. Egy nő lánykora tekintélyes részét zokogva tölti a szobájában. Csinosan és fiatalon könnyű szert tenni egy kapcsolatra. Csakhogy ekkor kevés nő tudja, mit is vár a férfitól, ha egyszer az ágyban ér véget a romantikus este.

Csillogó belső, eltúlzott külső értékek

Alábecsült csábító - a vonzó egyéniség. Hosszú távon nem a külső, hanem az egyéniség tartja fogva a másikat egy kapcsolatban. Elvégre ha a társak jól érzik magukat együtt, ha sok a közös téma, ha jókat nevetnek, a többi már csak a hab a tortán.

Túlbecsült csábító - a hatalmas mellek. Tagadhatatlan, hogy vonzó látvány egy férfi számára, mégsem a legfontosabb. Egyébként is, ebben az esetben is a minőség, és nem a mennyiség számít.