A nő, aki csak szexet akar

Figyelj, édes! Jó veled, de ne haragudj, nem akarok bonyodalmat. Megértesz, ugye? Azt szeretném, kezeld diszkréten a kettőnk dolgát. Legyen a mi titkunk mindaz, ami itt történt, jó? Apropó, mikor találkozhatunk újra?

Nem, e mondatok nem egy férfitől származnak. Pedig első olvasatra még ma is - huszonegyedik század ide vagy oda - az a közhelyes szituáció ugrik be az embernek, hogy épp egy nős pasi tisztázza a leosztást új szeretőjével.

A másik jellemző sztereotípia, ami miatt automatikusan egy férfi szájából hangzónak képzeljük a fenti szavakat, az az, hogy egy nő nem akarhat csak testi kapcsolatot, vagy ha mégis, hát valami hátsó szándéka (például a teherbe esés vágya) tuti van.

Nagyanyáink idejében szinte elképzelhetetlen volt, hogy egy nő kezdeményezzen egy flörtöt, ami csupán a szexről szól. A női szerephez a férjhez menés, az anyagi és érzelmi biztonság keresése tartozott hozzá döntően. Ma már a nők önállóan is képesek ezek megteremtésére , és gyakoribb, mint gondolnánk, hogy csak fizikai értelemben érdeklődnek valaki iránt.

Egy férfinál természetes?

A nő meg szégyellje magát, ha nem szerelemből fekszik le valakivel? Egy pasi henceghet a kis afférjaival, te meg titkolózz, hogy szájára ne vegyen a világ ? Miért kell játszani az álszentet? Még jó, hogy neked is vannak vágyaid! Az lenne a kellemetlen, ha nem foglalkoztatna téged a szex!

A férfiak véleménye:

''Lehet, hogy ideig-óráig belemegy egy kapcsolatba, ami csak a szexről szól, de csak azért, hogy magához kösse valamiképp a férfit''-állítják a férfiak

''A szex mindig eszköz a nők kezében, akkor is, ha szereti őket az ember, akkor is, ha szerelmes, akkor is, ha csak a vére hajtja. Ösztönösen tudják, hogyan kell az ujjuk köré csavarni a férfit. Egy rutinos pali nem dől be annak, ha megígérik, semmit se várnak a légyottokért cserébe, és a röpke találkák őket is maximálisan kielégítik. Előbb-utóbb tuti benyújtják a számlát , szóval nem árt idejében kereket oldani.''

 

Neked mi a véleményed?

Tags: