6 apróság amit a férfiak imádnak

A férfiak zöme szexügyben olyan apró és egyszerű dolgokat említ, amelyek igazából még nagyanyáinkat sem botránkoztatnák meg. Íme 6 apróság, amit imádnak.

1. Bámulni. . . .

Sokszor a legdivatosabb öltöny is gátlásos, félszeg férfit takar. Libidóját elsősorban a látvány kelti fel, ezért nem csoda, hogy úgy véli: ha egy nő nem nézi elég elragadtatással a testét, nem is kívánhatja őt. Szexológusok szerint a férfi önbizalmának és vágyának fokozásához a nő azzal járulhat hozzá, ha vetkőzés közben kitartóan a férfi testét bámulja . Hadd gondolja, hogy a figyelem központjában van, és vágyat ébreszt.

2. Simogatás

A kéznek fontos szerep jut a szexualitásban, mert negyvenezer idegvégződés található benne . Ha a férfi jól reagál a kéz, az ujjak masszírozására, folytatható a művelet szájjal, nyelvvel is.

3. Fokozatosan

A férfi bőre általában vastagabb, ezért kevésbé érzékeny a szorításra, a karmolásra. Csakhogy szexológusok szerint az együttlét első fázisában nem igényel erős ingereket. Amikor a férfi már közel van az orgazmushoz, elérkezett az erőteljesebb mozdulatok ideje .

4. Hallgatni. . .

A férfi szereti hallani a nő reakcióit ölelkezés közben. Nemcsak a halk sóhajokat, nyögdécseléseket, hanem a nevetést, a kéjes kacagást, a huncut kuncogást is. A szex élvezet és szórakozás - a nevetés pedig oldja a görcsöt és a feszültséget , amelytől az élmény csak fokozódik.

5. Suttogj

A fülbe való halk suttogás és lélegzés fokozza a férfi vágyát, amelyet tovább növelhet a fülcimpa nyelvvel való ingerlése.

6. Nézz

Az intimitást - előjátéktól orgazmusig - jócskán fokozhatja a partnerek közti kitartó szemkontaktus. Mikor nézzünk farkasszemet a partnerrel? Szexológusok szerint főleg valamelyik érzéki testrész ingerlésekor: a mellkas simogatása, az ujjak harapdálása vagy orális szex közben . A szem tükrözi az élvezet fokát és érezteti a férfival, hogy a nő minden idegszálával rá összpontosít.