5 randi tipp lányoknak!

Első randi. . . Két dolog jut az eszembe, a jóleső izgatottság és a gyomorgörcs! Azt nem mondhatom meg, hogy mit mondj vagy, hogyan öltözz, mert az már nem te lennél hanem én! De remélem ezzel a néhány támponttal kellemesebbé és talán eredményesebbé tehetem az első találkozást a választottaddal!

1. Egy kis testbeszéd

Ne ülj összetett karral, az zárkózottnak mutat!

Beszélgetés közben játszadozz finoman a pohár szélével, csavargasd a hajad, simítsd meg a ruhád, vagy vegyél apró tárgyakat a kezedbe, játszadozz vele, forgasd az ujjaid között! Ez érzékiséget sugall!

Játssz a tekinteteddel, kacérkodj!

''Véletlenül'' érintsd meg, miközben például egy vacsora közben a sóért nyúlsz!

 

2. Egy csipetnyi titok

A férfiak szeretik a titokzatos nőket. Ne add ki magad az első randin! Inkább az öltözeteddel és a bájos mosolyoddal bűvöld el és ne életed történetével!És ha már a ruhánál járunk, titok itt is legyen! Elég egy-két felső gombot nyitva hagyni. . . nem biztos, hogy a köldöködig dekoltált top jó benyomást kelt.

 

3. Szexepil

Mindenkinek van valami egyedi a személyiségében, a kinézetében amitől különleges lesz! Ne játszd meg magad, ne bújj különböző mesterkélt pózok mögé!

Feszültség oldására csillogtasd meg humorod és vesd be a Mona Lisa mosolyt!

 

4. Tabuk

Ne fecsegj feleslegesen!

Ne igyál annyit, hogy a pasinak kelljen hazacipelnie téged!

Ne egyél annyit, mintha egy hete éheznél! Mérték. . . .

Ne tegyél olyat, ami a másiknak kellemetlen lehet nyilvános helyen! (kiabálás, obszcén beszéd, böfögés stb)

Ne gyújts egyik cigiről a másikra, főleg ha a kiszemelt nem dohányzik!

Ne töltsd a randi felét a mosdóban sminkeléssel!

 

5. Kacérkodj

Nem csak a tekinteted, hanem a szavaid is lehetnek kacérak!Egy kis pajzánság is belefér a beszélgetésbe. Figyeld a reakcióit és kezdeményezz játékos szócsatát!Figyelem! Pajzán. . . nem közönséges! Finoman adagold az erotikát!