24 órás szex

Mindenki álma, hogy egyszer egy fantasztikus gyönyörökkel teli napot töltsön együtt kedvesével. Mert mi lehet a jobb egy igazán jó szeretkezésnél? Egy egész napos igazán jó szeretkezés! Íme a legjobb érvek arra, hogy egész nap ki se mássz az ágyból!

Kezdjük az elején: attól nem kell félni, hogy másik feled nemet mond majd az ajánlatodra, de attól már igen, hogy előbb-utóbb unalomba fullad az egész. Hiszen ki bír egy teljes napon keresztül az ágyban feküdni, ha csak nem beteg? És arról sem szabad megfeledkezni, hogy fizikai, illetve testi korlátai is lehetnek a vágyaitoknak. De ha képes vagy arra, hogy addig sikítson az ágyadban a gyönyörtől, amíg másnap fel nem kel a nap. . .
A következő tippek nemcsak a pihenési időt csökkentik, de megfeleő hőfokon tartanak addig, amíg újra készen nem álltok az izgága szexjátékokhoz!

Ha alkonyattól pirkadatig szándékozod pároddal az örömök kertjét felfedezni, mindkettőtök számára szükség lesz egy kis szabadidőre, nyugtató pillanatra. Kényeztessétek egymást közös masszázzsal, különös figyelmet fordítva a vállakra, hátra, fenékre és combra. De akár egy egyszerű kézmasszázs is csodákat művelhet. Adj időt a testetek feltöltődésére, miközben beszélgetni tudtok.

Ébredj szerelemmel!

Nyilván ezerszer hallottad már, hogy reggel még jobb a szex, mint este. A férfiak szerint mindenképp. Hogy miért? Ébredéskor tesztoszteron szintjük húsz százalékkal magasabb, mint általában. Ezért van az, hogy kedvesed reggel aktívabb lehet, mint bármikor - feltétlenül teszteld hát férfiasságát! A reggeli szeretkezés testedzésnek, kalóriaégetésnek sem utolsó, fokozza az agy vérellátását, így a teljesítőképességed is nőhet .

Délben az evésé a főszerep

Csak pár óra telt el mióta kinyitottátok a szemeteket, így természetes, hogy mindketten megéheztetek. Egy közös főzőcske a konyhában, biztos siker ahhoz, hogy ismét felébredjen a vágy mindkettőtökben . Erre a napra mindenképp könnyű ebédet ajánlunk, nem csak az elkészítése miatt, a túlzottan teli has elnehezíti és elálmosítja az embert. Egy közös tányér raviolli, hozzá egy pohár bor, meghozza az étvágyat. Nem csak az ételhez. . .

Délutáni nassolás

Hoppá! Párod elaludt miközben te pilledten simogattad a hátát. Csakhogya férfiak szinte a nap bármelyik szakaszában képesek megkívánni a szexet, még alvás közben is. Ráadásul kutatások szerint délután négy körül a leghatékonyabb a gyermeknemzésre való készség is. És mert te inkábbnassolnál egy kicsit, köztes megoldáson kell törni a fejedet. Mit tegyél, hogy mindketten jól érezzétek magatokat?
A biztos recept így kezdődik: végy egy tál gyümölcsöt, és egy tejszínhabos flakont. A többit a fantáziádra bízzuk. . .

Késő esti levezetés

Ne csodálkozzatok, ha teljesen kimerültnek érzitek magatokat a nap végére. . .Pedig a nap leghangulatosabb része, az átszeretkezett éjszaka.   Hiszen sokkal kellemesebb és pihentetőbb az alvás, ha előtte még kényeztetitek egy kicsit egymást. Gyújtsatok gyertyát, élvezzétek egymás közelségét, és ringassátok magatokat álomba. . .